Apple WWDC 2015 už od pondělí: hlavní keynote bude on-line

Fanoušci Applu již určitě netrpělivě vyhlížejí blížící se akci WWDC 2015. Ta odstartuje již v pondělí, přičemž hlavní keynote opět připadá na první den. Apple navíc bude celou akci streamovat on-line. Dočkat bychom se měli iOS 9, Mac OS X 10.11 a také novinky v podobě hudební služby. Samozřejmostí jsou různé zajímavé statistiky a bilance.

Každoroční akce Apple WWDC (Worldwide Developer Conference) se letos uskuteční od 8. do 12. června, kde jinde než v San Franciscu, konkrétně v centru Moscone West. Nejdůležitější částí zřejmě bude hlavní keynote, která je na programu hned první den celé akce, tedy 8. června, v rámci celé akce se uskuteční více než 100 technologických přednášek. Start hlavní keynote Apple naplánoval na 19:00 našeho času, přenášet ji opět bude on-line. Přímý přenos bude dostupný pro uživatele počítačů s Mac OS X 10.8.5 nebo novější verzí s nainstalovaným prohlížečem Safari, stejně tak majitelé zařízení s iOS 6 a vyšší a také vlastníci druhé nebo třetí generace Apple TV.

WWDC 2015

Apple jako v minulém roce nabídne vstupenky formou losu, neboť je o vstup na akci jako každoročně enormní zájem. Cena takové vstupenky pak vyjde v přepočtu na více než 40 000 Kč. Na co se můžeme těšit?

Velmi pravděpodobně Apple představí nové operační systémy. V případě telefonů a tabletů půjde o iOS 9, pro MacBooky, iMacy a Macy by měl dorazit OSX 10.11. Zde by měl Apple zapracovat především na stabilitě nových systémů, o převratné novinky jako takové však s největší pravděpodobností nepůjde. Apple zcela jistě odhalí i další novinky a statistiky ohledně Apple Watch a spekuluje se také o zcela přelomové hudební službě Apple Music, která dává od nákupu společnosti Beats velký smysl.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze