Apple vyvíjí nová bezdrátová sluchátka

20

Podle serveru 9to5mac Apple společně s firmou Beats Electronics, kterou koupil již v roce 2014, vyvíjí zcela nová bezdrátová sluchátka. Ta by se měla začít prodávat společně s novým iPhonem 7 letos na podzim. Zdroj také uvádí fakt, že sluchátka by měla být podobná Motorole Hint nebo Bragi Dash, tedy sluchátkům, která se objevila na letošním CESu.

Motorola Hint

Sluchátka by neměla mít ani žádný kabel spojující pravé a levé sluchátko, tedy mělo by jít o dva samostatné špunty do uší. Podle zdroje se také očekává, že příslušenství bude mít vlastní mikrofon a bude obsahovat technologii potlačení okolního hluku za účelem zlepšení komunikace. Sluchátka rovněž nebudou mít žádný ovladač, tedy přijímání hovorů či ovládání hlasitosti by probíhalo skrze Siri. Tu by bylo možné aktivovat pouhým hlasovým příkazem.

Nová sluchátka však pravděpodobně budou prodávána zcela odděleně, tedy nebudou součástí balení u nového iPhonu 7. Stejně tak jejich cenovka by se měla pohybovat okolo 300 dolarů, tedy zhruba více než sedmi tisíc korun.

Zprávy také naznačují, že se Apple chystá u nového iPhonu zbavit klasického 3,5milimetrového jacku, tudíž by nová sluchátka byla pro iPhone 7 jako dělaná. Součástí balení nového iPhonu by naopak měla být sluchátka s Lightning konektorem, která se stanou pomyslným nástupcem dnešních sluchátek Apple EarPods.

Bragi Dash

Apple rovněž k novým bezdrátovým sluchátkům připravuje speciální nabíjecí dok, do kterého by se sluchátka položila, a tím se začala nabíjet. Podle zdrojů tak půjde o velmi minimalistické špunty, které budou připomínat peckové náušnice, přičemž jejich výkon bude více než solidní. Podle zdroje aktuálně Apple řeší především baterii v samotných sluchátkách.

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Standa
Jak znám ty zloděje zas budou nejmíň za 5 litrů. Náhrada za chybějící 3,5 jack v novým Iphone za 30 litrů nejmíň. Bee Bee hledáme další blbečky
Xwert Is
Xwert Is
Rozhodne by mal tú batériu riešiť aj v telefóne ktorý predáva lebo ako je všeobecne známe tak je to katastrofa.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze