Beats představil sluchátka Studio Buds s aktivním potlačením okolního hluku

Beats představil sluchátka Studio Buds s aktivním potlačením okolního hluku
Fotografie: Apple
  • Výdrž baterie dosahuje 8 hodin, s pouzdrem až 24 hodin
  • Sluchátkům nechybí zvýšená odolnost

Po předchozích spekulacích představila společnost Beats skrze oficiální stránky nejnovější sluchátka Studio Buds. Jejich hlavním trumfem je režim aktivního potlačení okolního hluku, který funguje ve spolupráci s vnějšími mikrofony. Nechybí však ani transparentní mód pro chvíle, kdy potřebujete slyšet i okolí.

Beats Studio Buds v bílé variantě

Nová sluchátka disponují jednoduchým párováním prostřednictvím jednoho dotyku, a to v případě zařízení s Androidem či iOS. V případě telefonů s Androidem je za účelem jakéhokoliv nastavení či upgradu softwaru sluchátek zapotřebí stáhnout oficiální aplikaci Beats. Pokud budete sluchátka párovat s iPhony, není aplikace potřeba a vše probíhá na úrovni operačního systému. Studio Buds také podporují hlasové asistenty a dokáží komunikovat například se Siri od Applu. O něco složitější je to v případě Androidu, kdy opět musíte mít výše zmíněnou aplikaci, aby bylo možné ovládat sluchátka hlasovými povely.

Beats Studio Buds

Ačkoliv nejsou Studio Buds primárně prezentována jako sportovní sluchátka, neměl by být problém s nimi běhat. Disponují dokonce odolností IPX4, tudíž by jim neměl vadit pot či déšť. Nová sluchátka se standardně chlubí 8hodinovou výdrží, respektive 5 hodinami při zapnutém režimu aktivního potlačení okolního hluku (ANC). Pouzdro umožňuje sluchátka dvakrát zcela nabít, což znamená, že v součtu vydrží sluchátka až 24 hodin. Na pouzdru je USB-C a pouhých 5 minut nabíjení přinese hodinovou výdrž při poslechu hudby.

Beats Studio Buds jsou k dispozici v bílé, černé a červené variantě, přičemž cena byla stanovena na 150 dolarů, což jsou necelé 4 tisíc korun i s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze