Apple v červnu představí iOS 7. Bude mít nový vzhled?

11

Už je to skoro rok, co Apple oficiálně představil šestou generaci operačního systému iOS a je tedy načase, abychom se začali těšit na novou verzi. O té totiž už uniklo několik spekulací a nadcházející konference WWDC 2013 by byla ideálním místem pro představení sedmé generace systému, stejně jako další verze systému OS X.

Konference se bude konat ve dnech 10.-14. června letošního roku v San Francisku a my doufáme, že se dozvíme více o připravovaných aktualizacích obou operačních systémů. Apple pro iOS7 připravuje hned několik novinek, ať už mluvíme konečně o aplikaci pro bezkontaktní platby či nové internetové službě. Prozatím samozřejmě jde pouze o spekulace a domněnky.

TIP: Co přinese iOS 7?

Pravděpodobně nejrealističtějším únikem je zatím informace o tom, že bychom se mohli s iOS 7 mohl dočkat i kompletního redesignu do jednodušší a „placatější“ podoby ve stylu Windows Phone 8. O to by se měl postarat Jony Ive, který dostal na starost vzhled uživatelského rozhraní. Rozhodně tedy bude zajímavé sledovat nadcházející měsíce a možné úniky informací a detailů.

Zdroje: businesswire.com, 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Tomas
Vykradne Android :).
Pepa XA
Nevim o cem je tady vubec diskuze, iOS je mozna bezpecnejsi nez Android, ale o hodne zastaraly a pozadu nez Android nebo WP, bez vizionarskeho a ve svem oboru genialniho Jobse pujde iOS i s celym Applem do hajzlu.

Jinak taky nemam Android.
Jozef Anka
ja osobne vlastnim android, ale predtym som mal iphone a moj nazor je ze tieto dva operacne systemy sa len tazko daju zrovnat je to skor o tom ze niekto preferuje plynulost stabilitu a jednoduchost a niekto chce vyhrat so svojim systemom a pouziva rozne uzitocne widgety. Osobne preferujem druhu moznost a ruku na srdce pri iphone platite za znacku. Ak mate iny nazor tak napiste:D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze