Apple představil iPhone 6 a iPhone 6 Plus: sledujte on-line zde

80

Apple dnes v 19:00 odhalí své klíčové novinky pro druhou polovinu roku 2014. Čekáme jeden nebo dokonce dva nové iPhony, novinky kolem iOS 8, možná nové iPady, MacBooky a samozřejmě mýty opředené iWatch. Sledujte celou tiskovou konferenci on-line pomocí našeho přenosu.

Tiskové konference Apple jsou pravidelně jednou z vůbec nejsledovanějších událostí v oblasti elektroniky. Apple navíc poměrně dlouho nepředstavil žádný nový hardware a dnes tak očekáváme opravdu velké množství novinek ze všech oblastí. Na co vše se zřejmě můžeme těšit, jsme pro vás shrnuli v tomto článku. Jisté je, že se dočkáme nových iPhonů, ve vzduchu visí však také nové iPady, MacBooky a samozřejmě iWatch.

Pokud máte Apple zařízení, můžete sledovat video přenos z tiskové konference přímo na stránkách Apple. Nejen pro ostatní jsme ale připravili náš klasický textový přenos. Informace o představených novinkách můžete sledovat také na našem Twitteru @mobilenet.cz. Začínáme v 19:00.

Diskuze ke článku
Ondra Štogl
Ondra Štogl
Já se taky těšim bez legrace na reakce zarytých Appláků... Po tom, co si dokola pořád obhajovali 4palce, nadávali na přerostlý pádla od Samsungu, Sony a ted si koupí 4,7 nebo 5,5... No nebudou to mít lehký :D ale čekám reakce typu: "Apple už zvětšení displeje potřebovat, předtim sice stačilo do 4 palců, ale ted to zvětšil akorat a moc se mu to povedlo!" Nikdy bych neřekl, že ten velkej displej od Applu bude tak dobrej, menší už bych fakt nechtěl!" No bude to funny :D
bruno
Kdo mel nekdy iphone vi,ze ani apple iphone6 nebude mit konkurenci,naco 30 jader,50gb ramka kdyz ten pojebany android je tak zasekany,mam note 3 a pracovni z2,i5s jsem kvuli maleho displaye vymenil prave za z2, a ted konecne se vratim zpet k iOs.
rendy
Ja zrušim důchodové pojištění a objednavam 3 kusy IP6 plus
xxx

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze