Apple představil oficiální Lightning dock pro iPhone 6 a 6 Plus

4

Je tomu zhruba tři čtvrtě roku, co Apple oficiálně představil modely iPhone 6 a iPhone 6 Plus, až nyní však začíná nabízet vlastní a oficiální Lightning dock kompatibilní s oběma modely. Společnost zároveň postupně vyřadí ze své nabídky stávající nabídku docků. Cenu novinky nastavila na necelých 1 200 Kč. Dock je dostupný počínaje dnešním dnem.

Apple Lightning dock
Oficiální Lightning dock pro iPhone 6 a 6 Plus

Apple dnes představil kromě aktualizovaného 15palcového MacBooku Pro s Force Touch trackpadem a nižší verze iMacu Retina také jedno zajímavé příslušenství určené speciálně pro mobilní telefony Apple iPhone 6 a 6 Plus. Jedná se o univerzální a oficiální Lightning dock, který se v nabídce objevuje zhruba po 3/4 roku od oficiální premiéry obou modelů.

Oficiální Lightning dock pro iPhone 6 a 6 Plus

Není potřeba spekulovat nad tím, proč Apple začal toto příslušenství nabízet až nyní, každopádně z nabídky postupně zmizí všechny alternativy a oficiální dock tak bude tím jediným. Výhodou docku je lepší přístupnost k TouchID. Stejně tak bude snazší telefon umístit i v obalu, a to díky vyvýšenině pod konektorem. A cena? 1 190 Kč, dostupný je počínaje dnešním dnem v on-line Apple Storu.

Zdroje: store.apple.com

Diskuze ke článku
imba
Hmm tak to je fakt brzo když už jsou to vykopávky
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Stupídnejšie už ten dock ani vymyslieť nemohli. Stačí malá nešikovnosť a je po konektore.
blue.sun
Tak ať odstraní... chytrý člověk si najde lepší jinde a za lepší cenu...
R1S0
lol, to ako cela hracka za tisic eur bude opreta o ten konektor? :D
skvele :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze