Apple odkoupil aplikaci Workflow pro automatizaci iOS

4

Americký Apple dnes opět nakupoval a v jeho košíku skončila povedená aplikace Workflow, která slouží k automatizaci zdlouhavých úkonů v prostředí iOS. Nově je také aplikaci možné stáhnout zcela zdarma.

Apple dnes pod svá křídla přibral aplikaci Workflow, za kterou stojí studio DeskConnect. Aplikace vylepšuje možnosti prostředí iOS v tom smyslu, že zdlouhavé procesy dokáže automatizovat a následně provést za uživatele. Jako příklad uveďme hromadné mazání screenshotů. Skrze aplikaci dáte příkaz, že byste rádi smazali poslední zachycené snímky displeje. Workflow prohledá galerii, vybere požadovaný obsah a před smazáním vás ještě požádá o souhlas. Vše je tak mnohem rychlejší, než kdybyste screenshoty hledali a vybírali sami. Dohoda o odkoupení Workflow Applem byla dokončena právě dnes, avšak podrobnosti o celé transakci ještě známé nejsou.

TIP! Aplikaci Workflow se věnoval i náš seriál Apple Akademie

Workflow 1
Aplikace Workflow

Obě strany již vydaly svá prohlášení, která se samozřejmě nesou v pozitivním duchu. Apple může být rozhodně spokojen, neboť aplikace Workflow získala v roce 2015 cenu Apple Design Award. Zástupci DeskConnect pak uvedli, že jsou z připojení k Applu nadšeni. Aplikace nadále zůstává v obchodě App Store, avšak od dnešního dne si ji každý může stáhnout zcela zdarma.

Stáhnout Workflow

App Store (zdarma)

Zdroje: techcrunch.com, 9to5mac.com