Aplikace Spotify zamíří také na hodinky Apple Watch

3
Aplikace Spotify zamíří také na hodinky Apple Watch
  • Nejpopulárnější hudební streamovací služba doposud aplikaci pro Apple Watch nemá
  • Na aplikaci spolupracuje nezávislý vývojář přímo s týmem ze Spotify

Populární služba Spotify je využívána již více než 100 milióny uživatelů po celém světě, a je tak absolutní jedničkou. Aplikaci má pro všechny hlavní platformy, avšak poněkud stranou zůstávaly chytré hodinky Apple Watch, pro něž oficiální aplikace chyběla. Vývojář Andrew Chang s s tím však nechtěl smířit a vytvořil vlastní aplikaci, která byla klientem pro Spotify a umožňovala i přehrávat hudbu offline. Byla pojmenována jako „Spotty“, což se však společnosti Spotify příliš nelíbilo. Shoda názvu byla údajně příliš velká. Velká byla rovněž podobnost samotné aplikace, a tak nepomohlo ani přejmenování aplikace na „Snowy“.

Pro uživatele se však celá věc začala ubírat správným směrem. Andrew Chang byl totiž osloven přímo zástupci společnosti Spotify, kterým se jeho práce na neoficiální aplikaci zalíbila. Přizvali jej ke spolupráci na tvorbě oficiální aplikace Spotify, která bude určena pro Apple Watch. V tuto chvíli není jasné, kdy bude aplikace oficiálně vydána ani to, zda se v ní objeví funkce, které plánoval Andrew Chang do své vlastní aplikace. Mělo jít například o propojení s hlasovou asistentkou Siri či již zmíněné offline přehrávání ve chvílích, kdy nebude spárovaný iPhone na dosah.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: gsmarena.com, reddit.com

Diskuze ke článku
roznovsky
To bych nečekal že na AW toto neni. Jako majitel Gear S3 jsem spokojený s propojením Spotify :-D
Kober
Na to cekam jako sul. Zkusil jsem apple music ale cela ta(ty) aplikace jsou tak spatne ze to snad ani neni mozne. Snad to bude co nejdriv ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze