Aplikace Fotoaparátu v Lumiích se konečně naučí Panorama

10

I základní smartphone dnes nabízí integrovaný fotoaparát a jako samozřejmost dnes bereme také režim pro focení panoramat. Bohužel ten doposud nebyl v nativní aplikaci Fotoaparát v telefonech s mobilními Windows přítomen. Nyní dochází k vítané změně.

Microsoft Lumia 950 XL

Telefony s Windows Phone, respektive nově již Windows 10 Mobile, měly vždy vesměs kvalitní fotoaparáty. Zejména to platilo o lépe postavených Lumiích. Aplikace překypovalo množství nastavení, avšak tak běžnou funkci, jako je režim Panorama, postrádala. Platilo to i v případě vrcholových modelů typu Lumia 950 či Lumia 950 XL. Pokud jste si chtěli pořídit panorama, museli jste si stáhnout další aplikaci, což bylo samozřejmě velmi nepraktické.

TIP! W10M běží na 14 % Windows telefonů, nejpopulárnější je Lumia 535

Naštěstí Microsoft konečně přikročil k aktualizaci své aplikace pro fotografování a v nejnovějším vydání přidává zmíněný režim Panorama. Nový režim bude dostupný v modelech Lumia 550, 650, 950 a 950 XL, 640, 830, 930 a 1520. Aktualizace nicméně není určena pouze pro telefony, ale dotkne se například i tabletů. Pokud máte například Surface 3, Surface Pro 4 nebo Surface Book, rovněž v aplikaci naleznete režim Panorama.

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
ANO
Ono neni tak dulezite mit v aplikaci panorama, jako spis aby to nejak fungovalo .... krom toho, ze je to teda blbost, tak to nikdy (aspon teda na androidu) nefungovalo, tak jsem pak nejak netouzil po tomto modu.
kubik
Už to používám asi dva měsíce.
Rob
Ja to mam mozna tři měsíce a použil sem to jednou, kdyz sem to zkoušel.
cocot
Vidím, že je to skvělá zpráva pro oba dva uživatele Windows 10 Mobile

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze