Aplikace 3D Creator se dostane s Androidem 8.0 i na Xperii XZ Premium

1
Aplikace 3D Creator se dostane s Androidem 8.0 i na Xperii XZ Premium
  • Nová aplikace 3D Creator od Sony nebude výsadou pouze nových Xperií XZ1
  • Obdrží ji také model Xperia XZ Premium

Japonské Sony potvrdilo, že zbrusu nová aplikace 3D Creator, která byla prezentována v novinkách Xperia XZ1 a Xperia XZ1 Compact, nebude určena jen pro nové či budoucí modely. 3D Creator je aplikace, pomocí které můžete skrze fotoaparát skenovat objekty ze všech stran a vytvářet 3D modely. Ty lze dále sdílet, případně vytisknout na 3D tiskárně. Velmi dobrou představu o funkci dodává níže přiložené video.

Z nové funkce se budou moci v horizontu několika měsíců radovat současní majitelé modelu Xperia XZ Premium. Aplikace 3D Creator totiž dorazí společně s aktualizací na Android 8.0 Oreo. Nepůjde o jedinou novinku. Xperia XZ Preimum má dostat i další vylepšení fotoaparátu. Půjde o funkce Autofocus Burst, která má zajistit ostré snímky i v pohybu, a také Prediktivní zachycení, díky němuž bude fotoaparát stále v pohotovosti a zachytí začínající pohyb v zabírané scéně. Snímky automaticky uloží do mezipaměti a vám by tak neměl uniknout důležitý okamžik.

Sony Xperia XZ Premium

Rozměry156 × 77 × 7,9 mm, 195 g
DisplejTFT IPS, 5,5" (3 840 × 2 160 px)
Fotoaparát19 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 835 MSM8998, 4×2,45 GHz + 4×1,9 GHz
PaměťRAM: 4 GB, úložiště: 64 GB, microSDXC
Akumulátor3 230 mAh, doba nabíjení: 1:32 hodin

Zdroj: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
ANO
Chapu to spravne, ze vec, kterou microsoft uz dobrych 7 let prezentuje jako funkcni prototyp na mnoha systemech a telefonech a uz pred rokem predstavil jako zcela funkcni aplikaci, slibovana nekolikrat do jarniho creators update, ale stale se jeste nenasel nikdo v celem microsoftu, kdo by za dve minuty aplikaci do windows storu skutecne nahral, tak uz jim tuhle technologii vyfukujou jine firmy? Diletantstvi microsoftu je vskutku epicke ........

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze