Angry Birds Star Wars II ke stažení pro Android, iOS a WP

7

V pořadí již neuvěřitelný sedmý díl legendární mobilní ságy Angry Birds do světa vypustila finská společnost Rovio. Tentokráte se jedná o druhé pokračování dílu Star Wars, který vznikl na motivy stejnojmenné, velmi populární filmové hexalogie. Potěší, že vývojáři hned od začátku pokryli všechny tři hlavní mobilní platformy.

Celkově se vývojáři vlastně přizpůsobili flashbackovému systému Georgie Lucase, otce Star Wars. Ten totiž, jak asi většina z vás ví, natočil nejdříve poslední (prozatím) epizody v osmdesátých letech minulého století a až dlouho poté, počínaje rokem 1999 první epizodu a v následujících letech další dvě. Právě ze tří nejnověji natočených epizod se inspiruje pokračování Angry Birds Star Wars II.

TIP! Angry Birds Star Wars: nechť tě provází síla (recenze)

Pokračování oblíbené hry přináší velkou změnu. Doposavad bylo možné bojovat pouze za světlou stranu síly, tedy rytíře Jedi, jako je například Anakin Skywalker či slavný master Yoda. Nyní se ale zájemci mohou připojit podle své volby také k temné straně, tedy Darth Vaderovi a dalším známým lordům se Sith. Dohromady pro vás v Roviu připravili více než 30 hratelných postav.

Angry Birds Star Wars II - official gameplay trailer

Bylo by asi naivní očekávat zcela nový herní systém. Základem je stále staré dobré vystřelování postav z praku a ničení protivníka, jehož síly jsou rozmístěny na lépe či hůře rozestavěné mapě. Vývojáři se však vytasili s několika inovacemi. Jedou z největších jsou takzvaní Telepods, tedy plastové postavičky, které se po přiložení a spárování s vaším zařízením zajímavě pomocí kamerky pro videohovory (viz. video níže) a pomohou vám ve hře. Ze začátku bude možné Telepods sehnat hlavně na internetových obchodech, namátkou například na Amazonu. Cena je necelých 20 dolarů, tedy v přepočtu zhruba 380 korun.

Prezentace nových hraček Telepods

Samotná hra je již od prvního dne své dostupnosti dostupná ke stažení kromě povinných iOS a Androidu také pro třetí největší mobilní platformu, tedy Windows Phone. Verze úplně zdarma se dočkali pouze majitelé zařízení s Androidem, ostatní musí zaplatit. Cena ovšem není nijak strašlivá (viz. Jednotlivé odkazy níže). Můžeme vám také v poměrně brzké době slíbit podrobnou recenzi hry, samozřejmě včetně videorecenze.

Stáhnout Angry Birds Star Wars II

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
petr
dnes?ja ji mel na androidu jiz vcera a stejne tak uzivatele wp a ios..jenze vy jste se venovali applu a aktualizaci na ios7 ..
Frostmourne
Nevíte jaký je rozdíl mezi placenou a free verzi na Androidu?
Lukáš Routa
Lukáš Routa
Omlouvam se, ze nepisu k tematu, ale muzu se zeptat jestli planujete mobilni aplikaci mobilenet.cz?
Jiří Jícha
Jiří Jícha
Nikde jsem to nevyčetl, zeptám se tedy zde. Je placená verze v HD?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze