Android 4.4 KitKat na screenshotech: prohlédněte si prostředí

12

Příchod nové verze operačního systému Android od Googlu je doslova na spadnutí. Před oficiálním představením ale uniká hned několik screenshotů, které zachycují Android 4.4 KitKat na displeji tabletu Nexus 7 druhé generace.

Další verze operačního systému Android ponese název KitKat a číselné označení 4.4. To již víme, neboť sám Googlu název potvrdil postavením sošky panáčka Androida ve tvaru tyčinek KitKat. Ke kompletnímu oficiálnímu představení však prozatím nedošlo. Příchod Androidu 4.4 by měl být spojen s představením Nexusu 5. Prozatím se však můžeme podívat na prostředí z uniklých screenshotů.

Android 4.4 KitKat

Jedná se zřejmě o starší testovací verze, což dokazuje název Android Key Lime Pie. Pro připomenutí uveďme, že právě o tomto jménu se v souvislosti s novou verzí spekulovalo. Vzhled prostředí žádnou zásadní změnou neprochází. Přibýt by mělo několik položek v nastavení a Google hodlá přímo do systému integrovat QuickOffice pro práci se soubory MS Office.

Spekuluje se, že by Android 4.4 KitKat spolu s Nexusem 5 mohl být představen již dnes. Datum však stále není ze strany Googlu potvrzeno.

Zdroje: zdnet.com

Diskuze ke článku
Breta
Ano, udaly se opravdu prevratne zmeny a ktere jsou hned patrne;).
Petr
Přijde mi, že QuickOffice je už nějakým způsobem integrován teď v 4.3. Když si na čistém Nexus 4 dám zobrazit pdf, tak se zobrazí a v infu o aplikaci je QuickOffice. Přitom nikde v menu není, samostatnou ikonku že by to šlo nějak pustit to nemá, ale asi tím zobrazují určité formáty. Ty od MS jsem nezkoušel, žádné nemám po ruce.
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Android KitKat KeyLimePie... ? :D
Prcek
Jak to vypadá s podporou protokolu rSAP u posledních verzí Androidu? U diskusí WP8 všichni mlčí a řeším jaký operační systém pořídit. Díky za informace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze