Alcatel OT Hero, Idol Alpha a Idol X+: známe ceny a dostupnost v ČR

12

Alcatel představuje každý rok neuvěřitelné množství nových modelů. Snadno se tak stane, že než k nám dostanou zdánlivě nové modely, představí výrobce ještě novější. Nyní však již konečně známe dostupnost tří slušně vybavených kousků ze sklonku loňského roku.

Jako první se na našem trhu objeví Alcatel One Touch Hero, což je tabletofon s šetipalcovým FullHD displejem, Androdiem 4.2, čtyřjádrovým procesorem nebo 13megapixelovým fotoaparátem. Na pultech českých obchodů se objeví již za dva týdny za 9 990 Kč, přičemž v balení obdržíte navíc stylus a LED flipové pouzdro.

Alcatel One Touch Hero

Koncem března se u nás objeví také model One Touch Idol α, což je telefon střední třídy se 4,7palcovým HD displejem, Androidem 4.2, čtyřjádrovým procesorem nebo 13megapixelovým fotoaparátem. Startovací cena bude činit 9 990 Kč.

Alcatel One Touch Idol α

Třetí novinkou do party bude nedávná vlajková loď One Touch Idol X+ . Ta se pyšní například osmijádrovým procesorem, 2 GB RAM, 5palcovým FullHD displejem, Androdiem 4.2 nebo 13megapixelovým fotoaparátem. Její dostupnost je v plánu zhruba na duben a cena bude pro změnu 9 990 Kč.

Alcatel One Touch Idol X +

O dalších novinkách, které například Alcatel představil na veletrhu MWC 2014, na mysli máme tedy například modely Idol 2 nebo Idol 2 mini, prozatím nemáme informace o ceně ani dostupnosti.

Diskuze ke článku
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
Alcatel One Touch Idol X+: A jeji cena bude pro zmenu 9 990kc, to bola akoze ironia alebo o je chyba ?
FranK
Alcatelu to tedy trvalo... A vsechny ceny jednotne za desitku,at se to neplete. Jsem zvedav kdy take uvedou ceny a dostupnost prislusenstvi pro Alcatel OT Hero
marek
Na stránkách Alcatelu v české verzi je chybně uvedeno, že OT HERO (verze 8020D) podporuje paměťové karty do 32GB. Bohužel to není pravda. To zase bude vracených mobilů. Boha jeho, kdy si tam konečně udělají pořádek!? Nebo tam zase pracují ti stejní idioti, kteří původní Alcatel přivedli ke krachu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze