Adobe Photoshop Touch dostupný pro mobily s Androidem a iOS

1

Připadají vám grafické editory na smartphonech primitivní? Pak vás jistě potěší nejnovější krok společnosti Adobe, která uvolnila mobilní verzi svého populárního editoru Photoshop Touch i pro smartphony. Aplikace Adobe Photoshop Touch je k dispozici pro Android i iOS a rozhodně to není po funkční stránce žádné ořezávátko.

Aplikace Photoshop Touch byla dostupná pro tablety už déle než rok, ale majitelé smartphonů se dočkali až nyní. Aplikace přitom umí vše na co jste zvyklí ze svého desktopu a tabletu. Samozřejmostí je práce s vrstvami, ale umí i různé filtry a obsahuje i další známé a potřebné funkce jako je například vkládání textu do obrázku. Aplikace přitom umožňuje importovat fotografie až do rozlišení 12 Mpx.

To, co však zřejmě oceníte nejvíce, je k dokonalosti dotažená synchronizace. V rámci bezplatného účtu dostanete 2GB volného místa v Adobe Creative Cloud, přes který se synchronizují vaše projekty mezi všemi vašimi zařízeními. Můžete začít pracovat se souborem v mobilu a posléze pokračovat v práci na stejném místě, kde jste skončili v tabletu nebo PC.

Aplikaci naleznete na Google Play pro Android 4.x nebo na iTunes pro iOS 6.x (iPhone 4S nebo 5) a zaplatíte za ní ve verzi pro smartphone 4,99 dolaru (zhruba 96 Kč). Verze pro tablety je přitom ještě o pět dolarů dražší a zaplatíte za ní v přepočtu přibližně 187 Kč. Existují sice i grafické editory zdarma, ale vzhledem k šíři funkcí, které Photoshop Touch nabízí, se tato cena skutečně vyplatí.

Stáhnout Photoshop Touch for phone

Google Play App Store

Stáhnout Adobe Photoshop Touch

Google Play App Store

Zdroje: phonearena.com