Acer ukázal nový top smartphone Liquid Jade a náramek Liquid Leap

2

Acer představil dnes na tiskové konferenci v New Yorku několik nových mobilních zařízení, pomocí kterých chce v blízkých měsících dobýt trh. Vyniká mezi nimi jeho nová vlajková loď mezi smartphony Liquid Jade, který doplňuje první počin Aceru mezi wearables – chytrý náramek Liquid Leap. Liquid Jade i Liquid Leap by se měly dostat na trh již o prázdninách.

Přestože se jednalo o oficiální představení, byl Acer u svých novinek, co se týče technických parametrů skoupý na slovo. Na bližší informace si tak zřejmě budeme muset počkat až na jejich vstup na trh. U Liqiud Jade, tak podle vyjádření výrobce víme, že by tento smartphone měl postrádat jakékoli ostré rohy a měl by být vybaven odolným sklem Gorilla Glass. Nabízen by měl být v různých barvách. Server Slashgear nicméně alespoň odhaduje úhlopříčku jeho displeje na přibližně pět palců.

Liquid Jade

Smartphone Acer Liquid Jade je však zajímavý i svou spoluprací s náramkem Liquid Leap. Výrobce má v úmyslu oba produkty nabízet jednak pohromadě, ale také zvlášť. Liquid Leap by také neměl být kompatibilní pouze se smartphony Acer, ale i s přístroji s Androidem dalších značek.

Liquid Leap

O Liquid Leap víme, že má být pouze 17 milimetrů tlustý. Vypadá to, že se bude jednat spíše o fitness náramek, jako je například LG LifeBand Touch, než plnohodnotné chytré hodinky. Nebude obsahovat Android Wear a měl by na svém jednoduchém displeji zobrazovat pouze základní informace, notifikace a výstrahy. Jeho hlavním posláním tak bude měřit vaší fitness aktivitu.

Zdroje: slashgear.com, phandroid.com, digitaltrends.com, androidcommunity.com, techradar.com

Diskuze ke článku
Breta
Vipadá to pěkně, víme cenu a dostupnost?
Martina Moravcová
Martina Moravcová
Někde jsem četla, že má tento telefon mít RAM: 3GB co je na tom pravdy? A také bych se chtěla zeptat, jestli a případně na kdy, plánujete recenzi tohoto telefonu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze