Acer údajně pracuje na modelu Jade Primo ve verzi s Androidem

26

Pojistka pro případný neúspěch systému Windows 10 Mobile? I to je jedna z možností. Acer svůj dosavadní model Jade Primo dle dostupných informací připravuje také ve verzi s operačním systémem Android.

Acer Jade Primo
Acer Jade Primo

Acer Jade Primo je v posledních týdnech hojně diskutovaný model. Jedná se totiž o špičkově vybavené zařízení s Windows 10 Mobile, které si navíc poradí s funkcí Continuum. Na trhu by se pak dle posledních zpráv měl objevit během února 2016. Výrobce nicméně patrně nechce nic ponechat náhodě. V přípravě by totiž měl být také totožný model, u kterého dojde pouze k nasazení jiného operačního systému. Označení současné varianty je S58, zatímco spekulovaná varianta má nést označení S58A. To nepřímo potvrzuje nasazení Androidu, mimochodem ve verzi 6.0 Marshmallow, a současně i shodnou výbavu.

TIP! Acer Jade Primo naživo z CES v Las Vegas: fotogalerie a video

Acer Jade Primo

Ta bude logicky vycházet z původního modelu a můžeme počítat s procesorem Snapdragon 808 či 3GB operační pamětí. Displej by si pak měl zachovat 5,5palcovou úhlopříčku v kombinaci s Full HD rozlišením. Kdy a zda se varianty s Androidem dočkáme, není v tuto chvíli ještě jasné.

Acer Jade Primo – CES 2016

Zdroje: browser.primatelabs.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jakub
A dobre robí, pretože vie že po Windows Mobile neštekne ani pes. Dal Mrvosoftu šancu ale zistil, že šliapol vedľa. Rozumný výrobca, vie že spojenie s Mrkvosoftom je cesta do záhuby.
Ale ja verím že Mrkvosoft predá nejaké Lúmie aspoň dôchodcov. :-D
Tomáš Novotný
Tomáš Novotný
Kdyby tíhmle směrem šli i ostatní výrobci, vydávat modely a uživatel by se rozhodl jaký chce OS.
Xwert Is
Xwert Is
No keby ten Acer mal 5" tak by to bola šupa ale 5,5" už je priveľa škoda že neurobili dve veľkosti.
blue.sun
Droidi deti uz jsou asi pekne zoufale, jak koukam... Takove nesmysly, urazky, nadavky a pomluvy, to se hned tak nevidi...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze