Acer přichází s 4K notebookem Aspire V Nitro Black Edition

4

Společnost Acer oznámila rozšíření své řady výkonných notebooků Aspire V Nitro Black Edition o konfiguraci s 15,6" 4K Ultra HDdisplejem. Díky tomuto modelu se Acer připojuje k ostatním výrobcům, kteří již své 4K notebooky uvedli.

Díky rozlišení 3 840 × 2 160 pixelů má 4K displej čtyřikrát vyšší počet zobrazovacích bodů v porovnání s klasickým FullHD displejem, takže se vám nestane, že na 15,6" panelu, kterým notebook disponuje, budete hledat jednotlivé pixely. Stejně jako všechny modely Aspire V Nitro Black Edition je i tento vybaven procesorem se standardním napětím, až čtyřjádrovým Intel Core i7-4710HQ, grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 860M a Wi-Fi se dvěma anténami a podporou pásem 2,4 a 5 GHz pro připojení k internetu. Nechybí ani čtveřice zabudovaných reproduktorů (celkový výstup 8 W).

Oficiální fotografie

Jelikož se jedná především o herní notebook, tak jej Acer vybavil i podsvícenou klávesnicí, která svítí červeně. Acer Aspire V Nitro Black Edition je notebookem, který má rozhodně čím zaujmout i bez 4K displeje, ten je spíše marketingovým pozlátkem, protože reálný přínos není u takové úhlopříčky až tak velký, ale výhodou je rozhodně jemnější obraz. Nový model V Nitro Black Edition s 15,6" 4K displejem bude k dispozici na konci listopadu za cenu 39 990 Kč s daní.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
123456
39 990kč :D a začo tolko pýtaju? za taku cenu tam mala byť 970m a 16gb ram
Kubyk002
Vlastím tento kousek jen bez 4K displaye, ale s FHD IPS displayem,čtyřjárdrovou i7, 16GB RAM, GTX 860M atd.
noťas je naprosto superní, jen za co bych Acer zabil je matny povrch plastu, který se zpočátku od mastných rukou zašpiní jako blázen, ale potom se nějak přivzpůsobí a je to v pohodě... pak bych vyčetl množství bloatwaru ale za co Acer zabil je klávesnice, je to nějaký typ, který nedovoluje zmáčknout 2 a více tlačítek současně aby to počítač poznal, takže jakožto herní notebook moc není... já jsem ho nechtěl primárně na hraní, takže mne to až tak drasticky neštve, ale u noťasu za 3ok, který je prezentován jako herní a nejdou na něm hrát hry, to je pěkně na...
Strášce Galaxyje
Prosím vás, nevíte někdo přesně, o kolik centimetrů mi to 4K prodlouží přirození?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze