Acer představuje notebooky Aspire V11 a E11 s 11,6" displejem

Ačkoliv se telefony čím dál více zvětšují, tak u přenosných počítačů lze pozorovat opačný trend, zmenšují se a to ve všech směrech. V dřívějších dobách se prodávaly i 20" notebooky, ale těm už odzvonilo a čím dál více jsou populární menší přístroje. Mezi ty se zařadí i dva modely od Aceru – Aspire E11 a V11.

Společnost Acer dnes představila dva nové 11,6" notebooky ‒ Acer Aspire V11 (dotykový) a E11, které se vyznačují designem FlowCurve a chlazením bez ventilátoru. To z nich dělá tiché počítače, které vás nebudou rušit. Tyto nové 11,6" notebooky kombinují výpočetní výkon procesorů Intel až s 1 TB úložného prostoru. Potěší možnost výběru různých barevných variant. Uživatelé mohou díky možnosti výběru z barevných variant vyjádřit svou osobnost. Vybrat si mohou mezi stříbrným provedením Cool Silver, růžovým Rhodonite Pink, hnědým Tiger’s Eye Brown a modrým Quartz Blue.

Oficiální fotografie

Čtyřjádrové procesory Intel Pentium a Intel Celeron nabízí dostatek výkonu pro práci, sledování filmů a komunikaci s rodinou nebo přáteli. Až 8 GB paměti RAM napomáhá hladkému a rychlému chodu více aplikacím současně. Notebooky Acer Aspire V11 Touch a E11 jsou vybaveny HD displejem s rozlišením 1 366 × 768 pixelů a plnohodnotnou klávesnicí, která je stejně velká jako klávesnice u 13,3" modelů. Notebooky jsou také vybaveny touchpadem s podporou Windows 8.1 gest, sníženou pravděpodobností nechtěného pohybu kurzoru, hladším a plynulejším posuvem i vylepšenou funkcí pinch-to-zoom.

Oficiální fotografie

Všechny základní porty, mezi které patří USB 3.0 a HDMI, jsou umístěny v zadní části notebooku, aby po stranách nepřekážely kabely. Často používané konektory, jako je audio jack, USB porty nebo slot pro SD kartu, jsou ale pro snadný přístup k dispozici na levé straně. Cena zatím nebyla oznámena.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze