3 SIM karty v jednom telefonu? Pro LG A290 žádný problém

1

Mobilní telefony se dvěma sloty pro SIM karty jsou na trhu už léta, špičkoví výrobci se k nim však dostávají velmi pomalu, a to především proto, že jsou o duální telefony má zájem pouze malá specifická skupina uživatelů. Zatímco se ale Dual-SIM modely začínají pomalu propracovávat k elitním společnostem, LG se rozhodlo udeřit. A to rovnou se třemi SIM kartami.

Na trh totiž hodlá přijít s modelem LG A290, jenž se pochlubí rovnou třemi sloty pro SIM karty a stane se tak premiérovým vícesimkartovým modelem elitní pětky (LG, Samsung, Nokia, HTC a Sony). Jak už asi chápete, cílem tohoto modelu bude právě mnohoúčelnost a kvalitní telefonní funkce, což se také odrazí na specifikacích.

TIP! Nezapomeňte také na Dual SIM telefony, přečtěte si o Mivvy Dual či Nokii X2-02.

V elegantním zaobleném těle o rozměrech 113,5 x 51 x 12,95 mm se skrývá displej s rozlišením 220 x 176 pixelů a úhlopříčkou 2,2 palce, který samozřejmě není dotykový. Na zadní straně najdete fotoaparát s rozlišením 1,3 MPx a přisvětlovací LED diodu.

Malého šikulu pak má pohánět baterie o výkonu 1500 mAh, což pro podobný typ mobilu stačí měrou vrchovatou a zaručí opravdu dlouhou životnost. Ostatní funkce jsou veskrze klasické a věrné mobilním telefonům. Nenajdete tu nic, co by vybočovalo z řady.

LG A290 se má začít prodávat už v únoru za cenu 99 dolarů, tedy cca 1980 Kč. Jako první se přístroj objeví v Rusku a poté se začne rozšiřovat i do ostatních zemí.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Taddy
Doufám, že se dříve objeví virtuál který dá ceny volání: 1,- Kč/min. (30+1), SMS: 0,30 Kč/za zprávu, MMS: 3,99 Kč/za zprávu, 300 MB dat: 89,00 Kč/za měsíc a souhlasím i s povinností měsíčně dobíjet za 250,00 Kč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze