Windows 10 pro telefony bude podporovat USB OTG

28

Doposud nebylo možné na telefonu s Windows Phone systémem příliš efektivně pracovat. To hlavně kvůli tomu, že jste k vašemu zařízení nemohli přes USB kabel připojit klávesnici nebo myš. To se ale s Windows 10 mění.

Windows 10
Možnost propojení s různými periferiemi

TIP: Lenovo potvrdilo, že připravuje telefony s Windows 10

Windows 10 konečně přinesou jednu velmi vítanou funkci. Tou je možnost připojit různé periferie přes USB kabel. Pokud jste si tedy chtěli někdy připojit k telefonu klávesnici nebo myš, nyní tu možnost mít budete. Tyto informace byly sděleny na Windows konferenci v Číně, kde se zmínka o této funkci objevila v probíhající prezentaci. Na jednom snímku si lze dokonce všimnout podpory Xbox ovladače. Chystá se tedy herní streamovací platforma ve stylu PlayStation Remote Play nebo NVIDIA Grid? Uvidíme, každopádně jde o vítanou novinku, která se ve výčtu funkcí určitě neztratí.

Windows 10

Zdroje: nokiapoweruser.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Bezva!! Uz mě nic nechybí u windows
Lumiák
Naprosto s tebou souhlasím :D
pet
konecne by mohli tedy prijit s tim co bych od nich cekal davno a sice moznost mobil pres usb-c zapojit do hubu a do nej nabijeni, monitor a set klavesnice s mysi a pouzivat tak mobil jako plnohodnotny pc s plnymi windows..

tak dnes pouzivam windows tablet Asus T100
tomas
toto som cakal. konecne. este minimalizovanie swipnutim nadol a vratenie full screenu swipnutim nahor a paradicka. nieco podobne ako ma iphone len swipnutim by to bolo efektivnejsie

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze