ZTE ukázalo plánovaný model Geek s 2GHz procesorem od Intelu

Na akci IDF 2013 v Šanghaji se mluvilo nejen o nových technologiích a hardwaru. Zavítalo tam také pár nových smartphonů, jedním z nich je i model Geek od výrobce ZTE. Ten se na akci dostal ve své rané fázi a ZTE jej bude ještě nějakou chvíli dolaďovat. Už nyní se však pochlubil novým procesorem od Intelu, 8Mpx fotoaparátem či velkým HD displejem.

V současné době o přístroji není známo mnoho, dokonce i vzhled není finální, jelikož se jedná o hrubý model připravený pro akci IDF 2013. Některé důležité specifikace však už byly odhaleny a jedním z předních prvků je rozhodně procesor od Intelu – Clover Trail+ s taktem 2 GHz.

Špatně na tom není ani zbytek přístroje. Geek disponuje pětipalcovým HD displejem, chráněným Gorilla Glass, 1 GB operační paměti či 8 GB interního úložiště. Nechybí 8Mpx fotoaparát s přední kamerkou, baterie o kapacitě 2300 mAh s funkcí bezdrátového nabíjení a samozřejmě plná paleta připojení včetně Wi-Fi, Bluetooth 4.0 či GPS.

Vzhledově se přístroj podobá spíše zaoblenějšímu modelu Grand S, než řezanému Grand Memo, a nabízí lesklý bílý kryt. Vzhled se však bude ještě měnit, takže zatím nelze předčasně soudit. Více bychom se o telefonu měli dozvědět v nadcházejících měsících.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze