Zrušený Samsung Galaxy Note 7 používá více lidí než LG V20

21

Rok 2016 pomalu končí a pomalu také utichají vášně způsobené Samsungem Galaxy Note 7. Modelem, který měl být nejlepší, telefonem, jenž měl kvůli vážným problémům jepičí život. I přesto na něj však někteří uživatelé nedají dopustit.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 už to má za sebou. Čeká se pouze na vyjádření Samsungu, co způsobilo ony známé fatální problémy prémiového modelu. Nezávislé studie však naznačují, že baterie v tom byla zcela nevinně, což již dříve naznačovat fakt, že ani výměna akumulátorů problém nezastavila. Jihokorejský výrobce tak dokázal drtivou většinu telefonů od zákazníků získat zpátky. Hovoří se přibližně o 90 % z celkových 3 miliónů kusů, které se stihlo prodat. Stále se však najdou uživatelé, kteří Galaxy Note 7 nadále používají.

TIP! Recenze Samsung Galaxy Note 7 – Velkolepý návrat

Samsung Galaxy Note 7
Podíl používání vybraných telefonů

Poslední průzkumy navíc ukazují, že jich je poměrně dost. Dle společnosti Apteligent používá Samsung Galaxy Note 7 mnohem více uživatelů než například LG V20, HTC Bolt nebo OnePlus 3T. Je pravda, že všechny tři modely mají omezenou dostupnost. Telefon od LG je v prodeji jen na vybraných trzích, Bolt pouze v USA a OnePlus 3T se teprve začíná prodávat. I přesto je počet uživatelů Galaxy Notu 7 zajímavý. Poměrně nedávno jej totiž překonaly Pixely od Googlu nebo Xperia XZ od Sony.

Samsung Galaxy Note 7 – videopohled

Technické parametry Samsung Galaxy Note 7

Kompletní specifikace
Konstrukce153,5 × 73,9 × 7,9 mm, 169 g, konstrukce: klasická, odolnost: IP68
DisplejSuper AMOLED, 5,7" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx (4 032 × 3 024), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 8 Octa 8890, CPU: 4×2,3 GHz + 4×1,6 GHz, GPU: ARM Mali-T880
PaměťRAM: 4 GB, vnitřní paměť: 64 GB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: 300 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.2, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor3 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ano, doba nabíjení: 1:41 hodin
Dostupnost, 23 790 Kč

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Vescho
Ja toto nechapem! To su vazne tak nezodpovední tí ludia co si ho nechali??? Akoze ako zberatelsky kus vypnuty vo vitrine ok ale pouzivat ho moze nadalej len hlupak,ktory tym ohrozuje svoj majetok aj zdravie seba a ostatnych! Vsak dostane naspat peniaze tak si bud kupi konkurencny daky phablet alebo pocka na Note 8 aky problem?? A vyhovorky typu,ze je jeho kus v poriadku a nema problem atd je uplne mimo kedze kazdy kus Note 7 je realne nebezpecny a usudil tak jeho samotny vyrobca! Takze to nieje daka aferka,ze dakomu buchol,lebo pouzil zlu nabijacku a pod. Je to realny problem a hrozba, ktoru sam Samsung uznal a preto to zvolavanie a preto mi pride vrcholne hlupe si ho nechavat a uspokojovat sa tym "mojmu sa to stat nemoze"
Jan Molinaro
Jan Molinaro
Lepší bomba v hrsti, než nic na střeše :D
Martin
No jo ovce :D
pet
nejvetsi skoda, byval by to byl nejlepsi telefon bez konkurence

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze