Zpomalené video se u Huawei P20 Pro spustí nově také automaticky

4
Zpomalené video se u Huawei P20 Pro spustí nově také automaticky
  • Aktualizace fotoaparátu Huawei P20 Pro přinese automatický režim u zpomaleného videa
  • Aplikace sama pozná, kdy se má záběr na jednu vteřinu 32krát zpomalit

Čínský Huawei připravuje novou aktualizaci pro svůj vlajkový model P20 Pro, která ponese označení B131 a uživatelům dorazí zcela obvyklým způsobem formou OTA (vzduchem). Hlavní novinka se týká aplikace fotoaparátu, konkrétně záznamu 32krát zpomaleného videa s 960 snímky za vteřinu. Doposud uživatelé pro aktivaci museli stisknout příslušné tlačítko. Ideální okamžik jste tak mohli snadno promeškat. Nyní bude možné zvolit automatický režim, který se pokusí správně vyhodnotit situaci a zpomalení, které trvá jen 1 vteřinu záznamu, spustí automaticky.

Jde o podobnou funkci, kterou od začátku nabízí například Samsung Galaxy S9. Je otázkou, jak spolehlivá automatika bude, neboť například u Samsungu se často děje, že pohybující se objekt není správně detekován a ke zpomalení nedojde. V rámci aktualizace se uživatelé mohou těšit také na vůbec nejnovější úroveň zabezpečení, která bude platná k 1. červenci 2018.

Huawei P20 Pro 6GB / 128GB

Rozměry155 × 73,9 × 7,8 mm, 180 g
DisplejAMOLED, 6,1" (2 244 × 1 080 px)
Fotoaparát40 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorHuawei Kirin 970, 4×2,36 GHz + 4×1,86 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 128 GBne
Akumulátor4 000 mAh, doba nabíjení: 1:24 hodin
Diskuze ke článku
David Žid
Ten telefon mám už skoro dva měsíce a musím jen chválit! I když z krabice běhal OS bez větších problémů, s každou další aktualizací (obdržel jsem už 2x a toto by měla být 3.) Huawei firmware posouvá k lepšímu.

Hlavně u fotoaparátu je to znát, kdy Huawei přinesl zřejmě silná střeva, ale ne úplně vyladěný software. AI a rozpoznávání scén s posledním updatem (128) mě velmi příjemně překvapilo. Od Číňanů bych to nečekal :) a jsem rád, že se snaží ladit a opravovat, narozdíl třeba od Samsungu, kde aktualizace chodí hodně pozvolna.
Pere
Ja ho mam asi mesiac a musím napísať že sa táto vlajková loď od Huawei naozaj podarila. Huawei P20 pro hodnotím ako najlepšiu vlajkovú loď v danom čase čo som do teraz mal. V podstate minimum kompromisov a perfektný hardvér aj softvér. Čo sa týka fotoaparátu tak sa konkurencia ešte poriadne zapotí kým dosiahne vysoko nastavenú latku od Huawei.
Leoš Kaňa
Leoš Kaňa
Mobil mám dva týdny a musím si hodně zvykat. Těsně před tím mi přišla aktualizace na Samsung Galaxy S7. A to je hodně dobrý mobil. Na P20 PRO mi hodně vadí absence formátu 16:9 u foťáku. Je nahrazen už docela šíleným formátem cca 18:9 s velmi malým rozlišením 6,7 megapixelů. Trochu to nechápu při nejběžnějším formátu obrazovek a monitorů právě 16:9. Doufám, že právě nějaká takováhle aktualizace problém vyřeší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze