Zničte svůj starý telefon a získejte OnePlus One za 20 Kč

17

Dnešní den je ve znamení představení novinky výrobce OnePlus. Její historicky první model One se pyšní skvělou výbavou a nízkou cenou. Víte však, že jej můžete získat za pouhých 20 Kč?

OnePlus One – oficiální fotografie

Odpoledne jsme vám přinesli srovnání OnePlus One se zaběhnutými vlajkovými loděmi předních světových výrobců. Jen krátké mrknutí do tabulky odhalilo, že OnePlus One je plně konkurence schopný, avšak s mnohem nižší cenou. Ideálně by nebylo co řešit, OnePlus One by se stal nejprodávanějším telefonem a konkurence by musela zabrat. Jenže tak hladce to velmi pravděpodobně nepůjde, neboť neméně důležitý je v případě prodejnosti marketing. Výrobce musí svůj model dostat do povědomí potencionálních zákazníků. OnePlus rozhodně představením způsobil menší pozdvižení. Jen u toho však nezůstane.

TIP! OnePlus One se CyanogenModem oficiálně představen

OnePlus One

Čínský výrobce má v záloze promo akci, která startuje již za dva dny, tedy 25. dubna. Slogan této akce zní Smash the past, což bychom mohli volně přeložit jako Zlikvidujte minulost. O co přesně v této akci jde? Předem upozorňujeme, že jde o nezvyklou, možná až šílenou akci. Prvních 100 zájemců může OnePlus One získat za pouhý 1 dolar, tedy 20 Kč. Podmínkou však je natočit, jak ničíte váš stávající telefon a pak samozřejmě být dostatečně rychlí. Jak může takové ničení vypadat, se podívejte na videu níže.

Zdroje: phonearena.com, facebook.com

Diskuze ke článku
Lubomír Sopůšek
Lubomír Sopůšek
Říkal jsem si, že zničím ten, co mám v šuplíku, bohužel je to Nokia 5110, takovou sílu nemám :(
Lukáš
Už to vidím... Tolik zničených telefonů a jen pár lidí dostane nový... Jinak super telefon!
Lukáš
Tohle může vymyslet jedině idiot... ale mobil pěknej
Filip
Myslím si že možno pár tisíc to spraví, zničí napr mobil za 300€ a prd z toho a potom budú chcieť nový a aký si kúpia? no predsa OnePlus One :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze