Zen Studios pracují na pinballu podle populární hry Portal

4

Od vývojářského týmu Zen Studios se dočkáme dalšího rozšíření jejich hry Zen Pinball. Nový stůl nás přenese do světa Portal, kde nebude chybět Chill, ATLAS, P-body ani GLaDOS. Těšit se můžeme také na spoustu dalších známých prvků a mechanik.

Během tohoto měsíce má vyjít nový stůl do hry Zen Pinball 2, který ponese tematiku hry Portal od Valve. Jedná se o oficiální spolupráci a stůl kombinuje prvky z obou dílů zmíněné hry. Za zmínku stojí třeba to, že po aktivování herních prvků na stole vidíme Chell provádět danou akci. Dokonce se bude po úrovni i pohybovat a plnit úkoly.

Nejde jen o prostředí, ale celý stůl je sestaven ze známých prvků a na pozadí můžete slyšet GLaDOS. Dokonce je zde i výtah, kterým se dostanete do jiné místnosti. Nechybí lasery, turretky, gel nebo bedny. Ze Studios v minulosti připravilo herní stoly například ve spolupráci s Marvelem nebo Telltale Games. Například si můžete přečíst naši recenzi stolu The Walking Dead.

Stůl vyjde v rámci aplikace Zen Pinball 2 a dost možná i samostatně. Jeho cena je stanovena na 1,99 $ pro mobilní zařízení a objeví se během tohoto měsíce.

Zdroje: polygon.com

Diskuze ke článku
Michal
Jmenuje se Chell, ne Chill.
fruta
Hlavní hrdinka hry Portal se nejmenuje Chill, ale Chell.
fruta
zapomněl jsem obnovit stránku, už opraveno :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze