Zapomeňte na HTC M7. Oficiální jméno má být jednoduše HTC One

5

Příchod nové vlajkové lodi od HTC je doslova na spadnutí na zdá se, že už vše podstatné známe. Nyní se však zdá, že novinka ponese jiné jméno.

Na začátku snad je rychlá rekapitulace toho, co již víme. Vlajková loď od HTC nabídne 4,7palcový displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Interní paměť poskytne 32 GB a objeví se i slot pro paměťové karty. Operačním systémem bude samozřejmě Android, zřejmě ve verzi 4.2 Jelly Bean. Neméně důležitý je také fotoaparát s 13 megapixely a údajnou funkcí Ultrapixely. Nedávno se objevil také obrázek z prodejního katalogu, kde byla odhalena cena 650 euro. Rovněž to vypadalo, že jméno HTC M7 je finální.

Nová vlajková loď se zřejmě bude jmenovat HTC One

Čtěte také: Co nabídne vlajková loď HTC M7 (One)?

Nově se však zdá, že M7 bylo opravdu jen kódové označení. Na Twitteru evleaks se totiž objevila zpráva, že se novinka bude jmenovat jednoduše HTC One. Výrobce možná konečně chce udržet nějaké označení déle než půl roku. Vzpomeňme například na rodinku telefonů Sensation, na kterou už navázáno nebylo. Otázkou však zůstává, zda označení One, které již bylo použito u loňských modelů, dokáže zajistit kýžené prodeje. Jaké jméno novinka doopravdy dostane, se dozvíme zřejmě až příští týden, konkrétně 19. února, kdy dojde v Londýne k představení. Naše redakce bude přímo na místě a přineseme podrobné informace.

Zdroje: twitter.com, slashgear.com, pocket-lint.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Mikee
HTC M7 alespon znělo zajímavě ! No uvidíme :)
EINEX
Bude to jen další htc v řadě.. se stejnýma chybama (vlastnostma) a designem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze