Špičkové HTC One (M7) bude také v černé barvě (7x aktualizováno)

Barcelonský veletrh se nám kvapem blíží, což znamená jediné. Úniky informací o chystaných telefonech. O HTC M7 jsme psali již na sklonku loňského roku, nicméně nyní přibývají fotografie a také přesnější informace. Nově je také známá cena.

Aktualizováno 15. 2. 2013 – černá varianta

Doposud jsme měli tu čest jen s bílou variantou. HTC ale nezapomene ani na konzervativněji smýšlející uživatele. Dnes se tedy na internetu objevilo HTC One v černé variantě. Další informace už neunikly, nicméně nás to moc trápit nemusí. K oficiálnímu představení dojde již za čtyři dny, v úterý 19. února. Tiskové konference se konají v New Yorku a Londýně. A právě v britské metropoli bude i naše redakce, která vám přinese podrobné zpravodajství.

HTC One v černé barvě

Aktualizováno 11. 2. 2013 – jiný název a nový obrázek

Už aby bylo nové HTC konečně představeno. V posledních týdnech snad není dne, kdyby se o budoucí vlajkové lodi nemluvilo. Dnešek je ale svým způsobem zlomový. Údajně totiž nepůjde o HTC M7, ale jednoduše jen o HTC One. Více jsme se změně názvu věnovali v tomto článku. Objevila se také další fotografie, která by nový vlajkový model měla zachycovat a to rovnou i s novým prostředím Sense 5. Do světa ji pustil Twitter účet evleaks a jak vidíte, design se shoduje s tím, který jsme viděli už v polovině ledna.

HTC One - jde o finální podobu?

Aktualizováno 7. 2. 2013 – 12:35

Představení HTC M7 se blíží a dnes se na internetu objevil fotografie s katalogem telefonů, ve kterém již model M7 figuruje. Fotografii obchodu PhoneHouse přinesl francouzský server FrAndroid. Vidíme podobu HTC M7, která pokud se potvrdí, bude stejná, jako na úplně prvním obrázku. Ten mimochodem najdete dole v tomto článku. Opět je potvrzen 4,7palcový Full HD displej, interní paměť 32 GB, podpora paměťových karet či sítě LTE a čip NFC.

Nejdůležitější informací je ale cena, která by měla startovat na 650 euro. V přepočtu na české koruny jde o necelých 17 000 Kč, což je cena, která například odpovídá nedávno představené Xperii Z od Sony. Za podobnou cenu se mimochodem prodává Apple iPhone 5 v 16GB variantě. Podrobnější informace získáme již 19. února na tiskové konferenci, které se naše redakce účastní.

HTC M7 ukazuje samotný Peter Chou - aktualizováno 1. 2. 2013

HTC M7 je už veřejným tajemstvím. Nejenom že bylo potvrzeno, že se představí 19. února v Londýně a New Yorku a je znám vzhled i technické specifikace tohoto špičkového přístroje s FulHD displejem, ale nyní dosud oficiálně nepředstavený telefon světu (ne)chtěně ukázal i samotný Peter Chou, CEO tchajwanského výrobce HTC, a to na novoroční party. Z telefonu není mnoho vidět, ale potvrdila se bílá barevná varianta. Ze skandování "M7" se také zdá, že bylo potvrzeno i jméno telefonu, i když se dříve zdálo, že se spíše jedná o kódové označení.

Fotografie šasi - aktualizováno 28.1. 2013

Neuplynul ani týden a máme zde další únik ohledně modelu M7, který bude vlajkovou lodí HTC pro rok 2013. Tentokrát se na internet dostaly snímky šasi tajné novinky, které potvrzují dříve uniklé živé fotografie i rendery. Zajímavostí je, že ze snímků je patrný výlisek na spoušť fotoaparátu na pravé straně. Přední část krytu by měla být vyrobena z kovu, zadní z plastu s matnou soft-touch úpravou. Celkově má být design velmi podobný Windows Phone 8 modelu HTC 8X. Výřez na přední straně pak sedí právě na displej s úhlopříčkou 4,7 palce.

První reálné fotografie - aktualizováno 21. 1. 2013

Včera jsme nastínili, co den, to nová fotografie. A pondělí není výjimkou. Dnes jsou však k dispozici první reálné snímky HTC M7, které dávají za pravdu druhému uniklému obrázku. Telefon tedy vsadí na ostré rohy a zaoblený zadní kryt. Zdá se také, že plast na zadní straně bude měkčený. Kromě fotografií telefonů unikly také obrázky nového prostředí HTC Sense 5. Je takřka jisté, že se HTC M7 představí za měsíc na MWC 2013 v Barceloně. Mobilenet.cz bude samozřejmě přímo na v místě dění.

První reálné snímky HTC M7

Nová fotografie - aktualizováno 20. 1. 2013

Další den, další fotografie, chtělo by se říct. Na internet totiž unikla další zaručeně pravá podoba HTC M7, která je ale od té původní, kterou zachycuje render níže, dosti vzdálená. Zatímco původní podobu přinesl známý autor @evleaks, nový obrázek má na svědomí server htcsource.com, který tvrdí, že ten původní není správný. Nová podoba vypadá rozhodně reálněji a výrazně blíže současnému designu HTC. Jak ale bude nakonec HTC M7 vypadat, se dozvíme už za měsíc na MWC 2013 v Barceloně.

Nový render HTC M7 zachycující také nové prostředí Sense 5

Původní informace z 17. 1.

HTC v posledních letech své vlajkové lodě představuje právě na veletrhu MWC koncem února. Loni jsme se dočkali špičkového modelu One X. Letos prozatím neznáme konkrétní jméno a zavděk musíme vzít označením M7. Na druhou stranu se nyní objevil poměrně detailní obrázek. Výrobce opět mění design a troufám si říci, že doby kritizování HTC za stále stejný a nudný design, jsou nenávratně pryč. Zajímavě vypadají především průduchy nad i pod displejem. Chybějící logo výrobce naopak podporuje myšlenku, že jde o ranou podobu telefonu.

HTC M7

Další dny nám však jistě poodkryjí více. Tajemstvím je totiž obestřena i výbava telefonu. Hovoří se však o 4,7palcovém displeji s FullHD rozlišením. Zde bychom asi v letošním roce nic jiného nečekali. Procesor se čtyřmi jádry by měl být taktován na 1,7 GHz. Poměrně s předstihem padl i první odhad ceny, ta by se měla pohybovat kolem hranice 600 dolarů.

Jak se vám design HTC M7 líbí? Bude podoba modelu M7 totožná s prvním obrázkem nebo HTC podobu nové vlajkové lodi pozmění?

Zdroje: theverge.com, androidcentral.com, androidpolice.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
Naecken
Podoba s BB Z10 je nesporná.
Albert
Taky mi trochu připomíná iPhone 5 těmi zaoblenými hranami ale reproduktory jsou umístěny luxusně...
hyperx
Zlaté One X :) Je to samozřejmě subjektivní, ale podle mě je mnohem hezčí než tohle..
Tomáš
Konečne niekto so zdravým mozgom, žiadne 5",6",..... stači 4,7" čo je akurat tešim sa nato :) jedine čo sa mi nepáči je nazov M7 :) :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze