Xiaomimobile.cz nabídne růžové varianty modelů Redmi 1S a Mi Note

10

Při příležitosti blížícího se Dne matek připravila společnost Lion Mobile, která na našem trhu provozuje obchod xiamoimobile.cz speciální akci s růžovými modely Redmi 1S a MiNote. Do růžové bude zahaleno také příslušenství.

V neděli 10. května je Den matek a pro tuto příležitost si xm.cz připravil speciální limitovanou edici telefonů Redmi 1S a MiNote. V první případě jde o telefon nižší střední třídy s 4,7palcovým displejem, ve druhém o letos představený tabletofon s 5,7palcovým displejem. V chystané edici se oba modely zbarví dorůžova.

Xiaomi Redmi 1S a Xiaomi MiNote v růžových variantách

Přímo v balení spolu s telefonem najdete také růžový Mi Key, což je multifunkční programovatelný ovladač, pomocí něhož lze dálkově spustit kameru, fotoaparát či jakoukoliv jinou aplikaci v telefonu. V růžové bude veškeré příslušenství i samotné balení. Dokoupit si pak budete moci také flipová pouzdra či sluchátka, opět v růžovém odstínu. Pakliže vás tato edice zaujalo, neměli byste váhat. Počet růžových telefonů bude omezen na 100 kusů v případě Redmi 1S a na 50 kusů u modelu MiNote.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Filip
Jak můžete o redmi 1s napsat že je to nižší střední třída
Jaroslav Loskot
Jaroslav Loskot
Naposledy upraveno: 5. 5. 2015 19:42
Jestlipak p. Opletal alias Lion Mobile stále ještě nahrává českou verzi ROM (a tím i porušuje licenční ujednání)? Mimo jiné má sci-fi ceny. Redmi 2 s 2 GB RAM stojí na xiaomiforsale.com 4800,- (+27,- CZK za 2 letou záruku a 80,- CZK za dopravu z DE). Apropo, Redmi 2 ma Snap 410, což 64bit verze 400 s LTE...
Pro ženu
Potřeboval bych poradit s telefonem pro ženu.
Koukal jsem na Redmi 1s a Redmi 2.
Jsou OK, ale její preference jsou někde jinde:
- Nepotřebuje NFC
- Nepotřebuje LTE
- Nepotřebuje DualSIM

A co bych si představoval?
- HD displej aspoň 5 palců, co nejmenší okraje (aby telefon přes velký displej nebyl velký)
- solidní výkon, aspoň 1GB RAM, aspoň 16GB storage + slot (žádné dělo, ale nesmí to drhnout)
- tenký a hezký (z pohledu ženské)
- aspoň KitKat, příslip Lilipopu by se hodil

No a to je asi vše. Samozřejmě co nejlepší poměr ceny k výkonu(a displeji), celková cena tak mezi 3k a 5k (čím méně, tím samozřejmě lépe, ale ne za každou cenu), nebráním se Číně (ale zase by to neměl být nějaký nestabilní vrzající shit).
Mato
Motorola Moto G 2014

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze