Xiaomi své novinky poprvé ukáže na veletrhu CES v Las Vegas

7

Ambiciózní čínský výrobce Xiaomi nadále roste a možná nejsme daleko od chvíle, kdy se dostane i na další velké světové trhy. Pomyslným krůčkem k tomu bude možná i účast tohoto výrobce na obřím veletrhu CES 2017, na kterém odhalí své novinky.

Čínské Xiaomi aktuálně stále působí jen na několika málo trzích, mezi které se neřadí žádný evropský. Z tohoto důvodu se telefony často nemohou pochlubit okamžitou lokalizací, případně úplnou podporou sítí LTE. I zde se však situace zlepšuje a například nový model Mi Note 2 v globální verzi podporuje všechny potřebné frekvence napříč světem. Další snahou o rozšíření povědomí bylo například letošní představení modelu Mi 5 v Barceloně v době, kdy tam probíhal veletrh MWC 2016.

Přečtěte si: Recenze Xiaomi Mi 5 – Vlajková loď pro Čínu

Xiaomi

Po tomto se zdá další krok jako zcela logický. Xiaomi oznámilo, že se poprvé v historii bude účastnit největšího veletrhu spotřební elektroniky na světě, kterým je CES v Las Vegas. Veletrh se koná tradičně ihned zkraje ledna 2017 a dle slov výrobce na něm budou prezentovány novinky společnosti. S největší pravděpodobností tak nepůjde pouze o telefony. V případě chytrých telefonů by se však Xiaomi již mohlo vytáhnout s novou vlajkovou lodí.

Zdroje: ces.tech

Diskuze ke článku
Kde
Osobně bych preferoval preferování preferovat jen.
mobile
Co je nám po Xiaomi, vždyť u nás nemá ani oficiální zastoupení. Proč si myslíte, že čtenáře zajímají takové telefony? Samý čínský šmuk a obzvlášť tohle Xiaomi se nacpe všude, přitom kromě ceny ty telefony nejsou vůbec ničím zajímavé. Jako by bylo globálních výrobců málo.
Xwert Is
Xwert Is
Ja len dúfam že tam oznámia expanziu na globálny trh alebo prinajhoršom na Európsky a taktiež to že konečne začnú vyrábať mobily resp. všetky verzie ich mobilov aj s našimi LTE pásmami.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze