Xiaomi rozesílá pozvánky na představení svého herního telefonu Black Shark

4
Xiaomi rozesílá pozvánky na představení svého herního telefonu Black Shark
  • Xiaomi se chystá představit již 13. dubna svůj herní telefon pod značkou Black Shark
  • Počítá se s procesorem Snapdragon 845, až 8 GB RAM či 256 GB interního úložiště a 120Hz displejem

Razer Phone nebude již brzy jediným herním telefonem na trhu. Dnes byly rozeslány pozvánky na představení smartphonu Black Shark, který má být právě soupeřem pro herní bestii od Razeru. Oficiální představení se odehraje v Pekingu již 13. dubna. Zajímavé přitom je, že Black Shark spadá pod křídla Xiaomi, ale název tohoto čínského výrobce na pozvánce chybí.

Xiaomi Black Shark

Je tedy velmi pravděpodobné, že celý marketing potáhne čistě značka Black Shark – možná kvůli snadnější výslovnosti a možná se tímto snaží Xiaomi také vyhnout předsudkům o čínských výrobcích. V každém případě se ovšem pozvánka chlubí spoluprací s Qualcommem, což může znamenat Snapdragon 845 na palubě. Očekává se také 6/8 GB RAM a interní úložiště mezi 64 GB až 256 GB. Pokud chce Black Shark zdatně konkurovat, neměl by nepochybně chybět ani 120Hz displej.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je společnost Witty Trade s.r.o., provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.

Zdroj: passport.weibo.com, playfuldroid.com

Diskuze ke článku
Malcolm
Co to je za herní bestii,když jsi na tom zahraju blbý Angry Birds.Sice je pěkné že si můžu mít až 120Hz na displeji a ještě si je můžu měnit,nebo měnit si jádra procesoru,ale vše je to blbost.Lepsi by bylo,kdyby pro ty herní mobily udělali nějakou exkluzivní hru,aby ten výkon dostal za uši.Dopadne Xiaomi stejně jako ten mobil od Razeru čili těžký průměr
Dezi
Se koukni třeba na fortnite nebo PUBG na mobil to už mi přijde jako poradna hra
Ju Rgen
Ju Rgen
Hry na android/ios jsou fakt nuda, pořádnou hru si člověk zahraje až na konzoli nebo pc.. Kdyby aspon k tomu byly nějaké dobré hry a s dobrým ovládáním, ale ty nejsou..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze