Xiaomi odhalí 27. července dva nové modely. Dočkáme se Mi Note 2?

1

Čínské Xiaomi se 27. července chystá odhalit nové modely v Pekingu. Údajně se má jednat o dvě zařízení s kódovými označeními Altun a Capricorn, o kterých již unikly na začátku měsíce informace i výsledky z benchmarku Geekbench.

Xiaomi

Podle posledních informací se má na 27. července konat odhalení nových modelů od Xiaomi. Spekuluje se nejvíce o dvou nových telefonech s kódovými označeními Altun a Capricorn. Oba se již ukázaly v benchmarku Geekbench a první zmiňovaný by měl obsahovat osmijádrový procesor spolu se 2 GB RAM.

TIP: Recenze Xiaomi Mi 5 – Vlajková loď pro Čínu

Přístroj ve výsledcích zaznamenal velmi konzistentní výsledky, ale při posledním testování poměrně zklamal a dosáhl v Single-Core jen 798 bodů a v multi-core 2 664 bodů. Další informace se týkají druhého modelu s názvem Capricorn, který by měl obsahovat procesor Snapdragon 820 s pěknými 3 GB operační paměti. Benchmark pak odhalil velmi slibný výkon. Oba telefony by měl pohánět Android Marshmallow.

Nejvíce se mluví o Mi Note 2, který by dle spekulací mohl být telefonem se Snapdragonem 821 o kterém jsme již psali. Tento dravec by mohl obsahovat i obří 6GB operační paměť a až 128GB úložiště.

Zdroje: cnet.com, phonearena.com, phonearena.com