Xiaomi Mi MIX Alpha láká na luxusní materiály

2× aktualizováno
Xiaomi Mi MIX Alpha láká na luxusní materiály
  • Špičkové Xiaomi bude lákat na silně zaoblený displej do celé boční strany
  • Nasazen má být Snapdragon 855+
  • Chybět nebude ani reverzní bezdrátové nabíjení

Aktualizováno 23. 9. 2019

Xiaomi dál láká na své nové zařízení, které by se mělo odhalit už zítra. Nyní si podle gizchina.com můžeme udělat představu o použitých materiálech. I když jsou všechny tři v elektronice obvyklé, jejich kombinace dává tušit, že nepůjde o žádné levné plastové zařízení, ale naopak o útok na nejvyšší příčky.

MIIIX

Aktualizováno 22. 9. 2019

Lu Weibing, viceprezident společnosti Xiaomi, slibuje na čínské sociální síti Weibo něco na první pohled neuvěřitelného. Podle jeho slov by měl chystaný smartphone Xiaomi Mi MIX Alpha přesáhnout 100 % poměru displeje k tělu telefonu. A jak toho chce docílit?

Podle dostupných informací se bude displej rozprostírat nejen po celé přední ploše, ale také na bocích, čímž přesáhne 100% poměr obrazovky k přední straně zařízení. Xiaomi Mi MIX Alpha by zároveň neměl být ohebným smartphonem, takže příliš mnoho dalších možností nezůstává. Jinými slovy se můžeme těšit na displej podobný tomu, který jsme mohli vidět u Huawei Mate 30 Pro.

Původní informace z 20. 9. 2019

Xiaomi v příštím týdnu představí několik svých novinek. Hovoří se například o vylepšené vlajkové lodi Mi 9 Pro. Velmi zajímavě však vypadá další očekávaná novinka, kterou samotný výrobce částečně prozradil. Půjde o Xiaomi Mi MIX Alpha, které má dle zveřejněných obrázků nabízet velmi zakřivený displej. Ten se natáhne z čelní strany až do boků. Aby nevznikly nějaké mýlky, nepůjde o skládací zařízení.

Xiaomi Mi MIX Alpha

Sám výrobce se chlubí, že Mi MIX Alpha má být zařízení s doposud vůbec nejlepším využitím čelní plochy displejem. Ve výbavě modelu se má objevit špičkový procesor Snapdragon 855+, 12GB operační paměť a také zbrusu nová nadstavba MIUI 11. Překvapením není ani podpora sítí 5G. Mi MIX Alpha má podporovat bezdrátové a reverzní nabíjení. Premiéra proběhne již 24. září 2019.

Diskuze ke článku
G.
Žeby to bolo to legendárne ohybné zariadenie od Xiaomi? Prvý Mix bol revolúcia v odstránení rámikov, toto by mohla byť revolúcia v podobe ohýbania.
Pepe
Kluci si s celou řadou MIX nastavili vysokou laťku. Mix 1 bylo zjevení, a Mix2 a 2/S šla naproti zákazníkům cenou, kvalitou i výkonem. Dodnes si pamatuji, jak Mix 2 vypadal vedle konkurence, která se teprve začala trápit výřezy a nevyužitým prostorem pod/nad/vedle displeje. Mix 3 bylo rozpačité potvrzení statutu quo - v duchu řady (solidně), ale už bez WOW.
Doufám, že Mix 4 nebo jak to pojmenujou, zase půjde zákazníkovi naproti a naplní očekávání stávajících mixařů - IP67/8, větší kapacita baterie (pod 3.500mAh je málo), designově čisté řešení, s top HW pod kapotou, a nějakým "wow". Kdo s mixem má zkušenost, tak za takové řešení budou ochoten vysolit víc peněz, než si Xiaomi účtuje třeba za Mi9.
Dodo
Tak pokud bude zamezeno nechťeným dotykům, tak vypada to dobre...
David S.
Bože, dej ať má opravdu IP68, bezdrátové nabíjení a OLED display s always on, ať ohu poslat svou V30 do důchodu. Měl jsem i S7 edge kde mi snad nikdy nedošlo k nechtěnému dotyku, mají to ošéfovaný. Tlačítka jsou zbytečná, přejetí po boku na upravování hlasitosti mi příjde mnohem efektivnější. A hlavně... ať má symetrické rámečky nahoře i dole, žádnou větší bradu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze