Xiaomi Mi Note 10 Pro bude pohánět vylepšený Snapdragon 730G

4× aktualizováno
Xiaomi Mi Note 10 Pro bude pohánět vylepšený Snapdragon 730G
  • Baterii s kapacitou 5 260 mAh lze nabíjet 30W výkonem
  • K představení by mělo dojít již 5. listopadu

Aktualizováno 3. 11. 2019

Oficiální grafika od Xiaomi, na kterou odkazuje server ithome.com, potvrzuje přítomnost čipsetu Snapdragon 730G, který těží z 8nm výrobního procesu podobně jako Snapdragon 855. Oproti předchozí generaci Snapdragonu 710 má nabídnout o 35 % vyšší výkon CPU nebo o 25 % rychlejší renderování díky grafickému akcelerátoru Adreno 618.

Xiaomi Mi Note 10 Pro

Aktualizováno 1. 11. 2019

Na weibo.com byl zveřejněn obrázek odkazující na 32Mpx selfie kamerku. Fotoaparát se chlubí schopností pořídit snímky se širším záběrem, propracovaným portrétním režimem či přítomností několika speciálních filtrů.

Xiaomi Mi Note 10 Pro

Aktualizováno 31. 10. 2019

Již dříve jsme vás informovali o tom, že smartphone Xiaomi Mi CC9 Pro (Mi Note 10 Pro mimo čínský trh) má disponovat 30W rychlým (drátovým) nabíjením, ale samotná kapacita baterie nám zůstávala utajena. Na sociální síti Weibo se však nyní objevily další obrázky, které odhalují vskutku úctyhodnou kapacitu baterie 5 260 mAh. Za pouhou půlhodinku by přitom mělo dojít k nabití na 58 % a za 65 minut k nabití do 100 %.

Xiaomi Mi Note 10 Pro

Aktualizováno 30. 10. 2019

Na čínskou sociální síť Weibo unikly další informace o telefonu Mi CC9 Pro, který má být na globálním trhu nabízen pod názvem Xiaomi Mi Note 10. Novinka má kromě pětice fotoaparátů na zadní straně přinést také zahnutý 6,47" OLED displej s Full HD+ rozlišením a 32Mpx selfie kamerkou. Chybět dokonce nebude ani 3,5mm jack. Více se dozvíme již pátého listopadu, kdy má dojít k představení. Na evropském trhu má dojít k zahájení prodeje přibližně o týden později.

Původní informace z 28. 10. 2019

Xiaomi by zanedlouho světu mělo představit novinku Mi CC9 Pro. Skrze weibo.com došlo k úniku obrázku, na kterém můžeme vidět část zadní strany telefonu, která je podstatná. Chystaný smartphone by měl totiž nabídnout hned pětici zadních fotoaparátů seřazenou vertikálně v levém horním rohu. Hlavní snímač má mít 108 megapixelů, chybět nebude ultraširokoúhlý objektiv, kamerka pro práci s hloubkou ostrosti a rovněž teleobjektiv. Dle všeho bude schopný scénu pětinásobně přiblížit bez ztráty kvality. Za povšimnutí stojí také hned dvě přisvětlovací diody.

Xiaomi Mi CC9 Pro

Samotný počet fotoaparátů naznačuje, že půjde o zařízení mířící minimálně do vyšší střední třídy. O hardwaru prozatím informace k dispozici nejsou, spokojit se tak musíme s tím, že by mělo být podporováno velmi rychlé 30W nabíjení. K představení by dle dostupných informací mělo dojít již 5. listopadu.

Diskuze ke článku
Mara Studna
Mara Studna
Hmm,tak to vypadá na pořádné dělo,jsem zvědav na recenzi a cenu.
Pepe
Podle mě to jsou 4 diody. V každém tom "oválku" jsou 2 - jedna bílá, druhá žlutá.
αΩ
Snad nejsou ofiko test foto fejk, bo jinak půjde o kamerový bestseller :)))
https://www.gsmarena.com/xiaomi_posts_camera_samples_from_mi_cc9_pro_focusing_on_its_zooming_skills-news-39835.php
...tedy nezabije-li ho CENA...
Mara Studna
Mara Studna
Xiaomi vždy nabízelo za odpovídající cenu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze