Xiaomi potvrzuje Mi A2 Lite, které představí 24. července

aktualizováno
7
Xiaomi potvrzuje Mi A2 Lite, které představí 24. července
  • Odlehčená verze Xiaomi s čistým Androidem nabídne procesor Snapdragon 625
  • Displej se nepatrně zmenší a dostane výřez v horní části

Aktualizováno 17. 7. 2018

Příchod Xiaomi Mi A2 Lite je již jistou záležitostí. Uniklo nejen skrze polský obchod, ale láká na něj samotný výrobce. Například dnes na svém Twitteru zveřejnil, že 24. července představí nikoliv jeden smartphone (Mi A2), ale rovnou dva. Na obrázku jsou vidět obrysy telefonu, které se liší velikostí. Očekávaný Mi A2 Lite má být o něco menší.

Původní informace z 12. 7. 2018

Xiaomi má od loňského roku v nabídce model s čistým Androidem, jde o Mi A1. Letos bychom se měli dočkat nástupce, o kterém se již delší dobu spekuluje. Nyní prosákly informace o dalším zástupci, který bude zastávat post levnějšího zařízení. Ledacos naznačuje samotné označení Xiaomi Mi A2 Lite. Ušetří se například na displeji, který bude mít 5,84palcovou úhlopříčku, Full HD+ rozlišení a v horní části výřez. Dle očekávání bude nasazen i horší procesor, konkrétně Snapdragon 625 kombinovaný se 4GB operační pamětí a 64GB úložištěm.

Xiaomi Mi A2 Lite

Zůstane zachovaný duální fotoaparát, avšak i jeho se dotknou úsporná opatření. Bude mít kombinaci 12 a 5megapixelového rozlišení. Klasická Mi A2 má mít kombinaci 12+20 megapixelů. K úniku o Xiaomi Mi A2 Lite došlo skrze polské stránky, které odhalily též cenu 1 049 zlotých, což je při současném kurzu něco málo přes 6 tisíc korun. K představení by mělo dojít 24. července.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je společnost Witty Trade s.r.o. provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.
Diskuze ke článku
peripsen
to je hrozný design výřez a spodní brada fuj
ivo
Absence jacku a u levnjesi verze opetovne nasazeni zastaralého MicroUSB ten levnjesi model zabiji. To radsi vemu Mi A1, kde je taky cisty android, ale hlavne ma USB-C. Xiaomi me v tomto zklamalo, zuby nehty se drzi MicroUSB.
Blue Sun
Blue Sun
Sbírka odpadu zabalená do obřího těla a osazená čistým androidem...
Ale už vidím, jak místní eksperti budou radostí skákat metr dvacet, protože to přeci bude levné... Proč, ach proč?
Sousedův Soused
Mi A2 Lite bat. 4000mAh, Mi A2 bat. 3000mAh proč?Jeden zabijou procesorem,druhej baterií.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze