WhatsApp stále roste, využívá jej již 1 miliarda uživatelů

6

Populární komunikační kanál nadále utěšeně roste a aktuálně bylo oznámeno překročení velmi významného milníku. Aktivně aplikaci každý měsíc využívá už 1 miliarda uživatelů z celého světa.

WhatsApp Messenger

WhatsApp v minulém měsíci oznámil, že zcela ruší jakékoliv platby a zůstane pouze zdarma. Možná právě i tento krok přispěl k dalšímu nárůstu počtu uživatelů. V každém případě začátkem února slaví všichni, kteří za komunikačním kanálem WhatsApp stojí. Podařilo se totiž překonat hranici 1 miliardy aktivních uživatelů měsíčně. „Existuje pouze několik služeb, které spojují více než miliardu lidí. Tento milník je důležitým krokem směrem k propojení celého světa“, uvedl Mark Zuckerberg, jehož společnost Facebook WhatsApp v roce 2014 odkoupila.

TIP! WhatsApp ruší platby. Aplikace zůstane zdarma, slibuje

V době odkoupení, psal se tehdy únor 2014, se WhatsApp mohl pochlubit 470 milióny uživatelů. Necelé dva roky tak stačily k tomu, aby se uživatelská základna více než zdvojnásobila. Že je růst navíc trvalý, dosvědčují i poslední známé výsledky datující se k září 2015. Tehdy WhatsApp překonal hranici 900 miliónů uživatelů. Poslední „stovka“ pak zabrala přibližně 4 měsíce. Plány do budoucna má WhatsApp skutečně smělé. Posuďte sami, jak jinak si totiž vysvětlit, že je jejich cílem propojit dalších 6 miliard lidí a tím pádem tedy všechny obyvatele na Zemi.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.whatsapp.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Johny
Take by bylo zajimave zijstit kolik uzivatelu ma viber ten je taky mocný
ANO
Tak ted uz vybrat jen ten jeden .... nejake snapchaty, to asi budoucnost nema. Whatsapp mam taky, hlavni deviza je v tom, ze se paruje podle telefonniho cisla .... tohle mel treba Skype udelat uz davno, pak by to bylo o necem jinem. Tak mohl byt skype na text, video hovory, posilani souboru, zaznamnik, sdileni obrazovky ..... ale problem je, ze se tam musi lidi pridavat rucne:(
Jdu zkusit ten viber .....
zanetka
ahoj
Driver
Viber žere více data= posílá fotky v lepší kvalitě. WhatsApp je resampluje a data šetří. Nevýhoda je horší kvalita pokud chceš foto archivovat, ale pro použití na mobilu OK.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze