WhatsApp ruší platby. Aplikace zůstane zdarma, slibuje

9

Populárních messengerů je hned několik. Někdo dává přednost Facebooku, jiní zase aplikaci Viber a velká spousta lidí, okolo jedné miliardy, používá WhatsApp. Právě tato oblíbená chatovací aplikaci na svých stránkách uvedla, že ruší předplatné a slibuje, že zůstane dostupná zdarma.

WhatsApp je velmi oblíbená chatovací služba, která před pár lety začala účtovat symbolickým 99 centů za své služby. Nově však od tohoto systému ustupuje a slibuje, že služba bude zdarma.

TIP: Facebook kupuje WhatsApp – za službu dá 16 miliard dolarů

Lidé chtějí být v kontaktu se svým okolí, přáteli, rodinou. Posílají si fotografie z dovolené napříč světem. Naše aplikace je rychlá a spolehlivá, proto ji lidé využívají. Podobnými slovy vše okomentovali lidé, stojící za aplikací WhatsApp.

WhatsApp Messenger

Častokrát byla po uživatelích požadována platba za využívaní WhatsApp, bohužel tento způsob moc dobře nefunguje. V průběhu příštích několika týdnů budeme odstraňovat poplatky za využívání naší služby.

WhatsApp slibuje, že nebude využívat ani reklamu od třetích stran k financování své služby. Od toho roku se budou testovat nástroje pro komunikaci v podnikové sféře – s vaší bankou či leteckou společností ohledně informací o zrušení letu. Všechny tyto informace nyní dostáváme pomocí SMS zpráv či hovorů. WhatsApp chce tyto nástroje vyzkoušet. A kdo ví, třeba za pár let už budou SMS zprávy úplnou minulostí.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.whatsapp.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Johny
Stejne jsem neplatil nikdy a to jsem si to poridil kdysy davno
hero32
Používám to už asi 3 roky a pořád mi to tam psalo, že mi zbývají 3 měsíce předplatného zdarma a nikdy to peníze nechtělo.

Nechápu z čeho je to placené. Když ani reklamy tam nejsou...
pet
taky aby ne :-)

ted konecne ty slibovany videohovory!
satai
Pokud za to neplatis, tak jsi to zbozi ty.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze