WhatsApp již brzy zamíří na KaiOS, který má Nokia 8110

9
WhatsApp již brzy zamíří na KaiOS, který má Nokia 8110
  • Nově vznikající systém KaiOS bude brzy bohatší o populární messenger WhatsApp
  • Využijí ho například uživatelé Nokie 8110 4G

Hloupé telefony by mohly zažít poměrně zásadní obrodu díky operačnímu systému KaiOS. Ten běží na svým způsobem obyčejných telefonech, avšak dovoluje instalovat hry a aplikace. Systému navíc věří vývojáři a dokonce i samotný Google, který se jej rozhodl podpořit finanční injekcí. Pokud o systému slyšíte prvně, vězte, že jej využívá zbrusu nová Nokia 8110 4G s výsuvnou konstrukcí. Aktuálně systém nejvíce pálí žalostný nedostatek aplikací, což by se postupně mělo měnit. Potvrzuje to i produktový šéf společnosti HMD Global Juho Sarvikas, který uvedl, že se na systém KaiOS již brzy dostane populární WhatsApp.

Tuto novinku uživatelé jistě přivítají. Nokii 8110 4G v redakci již testujeme a v tuto chvíli je nabídka aplikací opravdu chudá. Máte k dispozici YouTube a stáhnout si můžete Twitter. K WhatsAppu by posléze měl přibýt také Facebook, jeho Messenger a postupem času i další populární aplikace.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Kulhavec
Jsem rád že po dlouhé době do světa mobilních telefonů zavál svěží vítr.
Lukáš M.
Ono to zní bezvýznamně, ale své využití to mít bude. Co třeba druhý telefon (služební), u něhož doba občas vyaduje být na službách jako Whatsapp (šifrování), ale majitel nechce nosit u sebe dvě placky?
Řezňýk
A kdyb bude verze pro Windows Phone? Hehehe...
Zdeněk
7. Únor 2019- Tak už funguje na kaiosu WhatsApp????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze