Wearables od HTC až v roce 2015, výrobce nechce nic uspěchat

12

Trh s wearables se stává pro mnohé výrobce velmi lukrativní a největší sláva tohoto segmentu nás bezpochyby ještě teprve čeká. Stranou prozatím stojí HTC, které nepředstavilo žádné hodinky ani náramek. Dočkat bychom se však měli v příštím roce.

Chytré hodinky či náramky nabízí dnes spousta výrobců. Dost jich však ještě vlastní produkt nepředstavilo a mezi ně patří také HTC. To již však intenzivně pracuje na chytrých hodinkách a dle posledních informací, se jich dočkáme v první polovině roku 2015.

K situaci se nyní vyjádřil Jason Mackenzie, ředitel HTC USA, který řekl, že HTC mělo v plánu chytré hodinky představit ještě v letošním roce, nicméně produkt není v konečné fázi vývoje a v HTC by neradi něco uspěchali.

Zdroje: recode.net, gsmarena.com

Diskuze ke článku
pozer
Htc je cool
pozer
Up Htc is Panasonic je coollllllllllll
Hello
Pre toto je HTC to najlepšie...vyvíjajú poctivo a s nadhladom, preto je lepšie dotiahnúť to do dokonalosti a nie mať unáhlené a nanič produkty ako ťamťung.. :D
Andrej Michalek
Ospravedlňujem sa že to píšem sem, ale nezačína Vám Windows 10 akosi blnnúť? Len internetové aplikácie portované z Windows 8 ako Store alebo Windows Feedback.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze