Vzhled OnePlus 12 odhalen samotným výrobcem. Premiéra proběhne za týden

2
Vzhled OnePlus 12 odhalen samotným výrobcem. Premiéra proběhne za týden
Fotografie: OnePlus
  • Design se má držet zaběhnuté linie
  • Oficiální premiéra proběhne 5. prosince

OnePlus má novou vlajkovou loď kompletně připravenou. I proto si mohlo dovolit odhalit její podobu skrze oficiální profil na sociální síti Weibo. Spatřit tak můžeme OnePlus 12 ve třech různých barevných variantách, převážně pak ze zadní strany, kde je vidět masivní modul s fotoaparáty. I to již dokládá, že se nechystá výrazný odklon od designu, který můžeme vidět u současného OnePlus 11.

OnePlus 12

Ze zveřejněných fotografií můžeme vidět, že by OnePlus 12 mohlo být prvním zástupcem výrobce s periskopovým fotoaparátem. Na potvrzení této skutečnosti si nicméně budeme muset počkat. Ačkoliv jsou ve fotomodulu čtyři kruhové otvory, v tom čtvrtém bude kromě LED zřejmě jen 3D ToF senzor.

OnePlus 12

Oproti původním předpokladům dojde k oficiálnímu odhalená o den později, tedy 5. prosince v odpoledních hodinách místního času, což znamená dopoledne středoevropského času. Předcházející den však bude pro výrobce taktéž důležitý, neboť Lei Jun bude mít menší proslov při příležitosti 10. výročí založení společnosti. Oslavy proběhnou s jistým předstihem, neboť značka OnePlus zahájila své působení 16. prosince 2013.

Pokud jde o samotnou výbavu blížící se nové vlajkové lodi, zatím nemá potvrzené všechny specifikace, avšak spekuluje se o nasazení Snapdragonu 8 Gen 3. Naopak samotný výrobce potvrdil AMOLED displej s jasem až 2 600 nitů od společnosti BOE, stejně tak bylo oznámeno nasazení fotoaparátu Sony Lytia LYT-808, který se objevil už u skládacího OnePlus Open.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 27. 11. 2023 13:07
Vypadá hodně Dobře. Ale to i předchůdce. Hlavně vrátit voděodolnost a především QI.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze