Vyzkoušeli jsme Microsoft Office pro Apple iPad Pro

Vyzkoušeli jsme aktualizovaný Microsoft Office na iPadu Pro. Nové Office nemají zásadní nedostatek. Podporují multitasking a silně konkurují iWorku od Applu.

Microsoft Office na iOS

S iPadem Pro je kladen velký důraz na aplikace, který pro něj vznikají, případně je vývojáři optimalizují. Je si toho vědom i Apple, a tak trochu nečekaně na letošní keynote, při představení nového iPadu Pro, pozval na pódium řadu vývojářů a mezi nimi nechyběl ani Microsoft. Společnost z Redmondu tehdy ukázala optimalizovaný balíček Office pro iPad Pro včetně podpory Apple Pencil. Veřejné verze nových Office pro iOS jsme se dočkali před pár týdny. Nyní jsme si na iPadu Pro mohli vyzkoušet slibovaný multitasking, ten funguje velice dobře, a to i v režimu Split View, kdy můžete mít vedle sebe Word a zároveň čerpat data z Excelu, případně si připravovat prezentaci v Powerpointu a sem tam nakouknout pro poznámku do OneNote díky Slide Over.

Microsoft Office na iPadu Pro

Microsoft si dal záležet na optimalizaci všech svých hlavních aplikací pro iPad Pro, takže se dočkáváme kompletního portfolia Office spolu s Outlookem, OneNote i OneDrive. Aplikace jsou ke stažení z AppStore zdarma, používání Office for iPad je však podmíněno předplatným Office 365.

Stáhnout Microsoft Word

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Microsoft Excel

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Microsoft PowerPoint

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blogs.office.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze