Vyhrajte Xperii XA1 v naší nové soutěži a zpříjemněte si tak nastupující podzim

7
Vyhrajte Xperii XA1 v naší nové soutěži a zpříjemněte si tak nastupující podzim
  • V naší nové soutěži můžete získat Xperii XA1 v černé barvě
  • Potěší tenkými rámečky kvalitního displeje a také slušnou výdrží baterie
  • Pro výhru stačí zodpovědět jedinou soutěžní otázku a mít trochu štěstí

Školní rok započal, nastupující podzim se začíná projevovat v plné síle, ale na mobilenet.cz není důvod ke chmurům, můžete totiž vyhrát skvělou Xperii XA1, kterou nám do soutěže věnovala společnost Sony.

Se smartphonem Sony Xperia XA1 vytasíte špičkový fotoaparát dřív než kolt. Nyní můžete tento nový model s 23Mpx snímačem, osmijádrovým procesorem a bezrámečkovým displejem získat zcela zdarma v naší nové soutěži. Zaznamenávejte důležité okamžiky ve vysokém rozlišení i při slabém osvětlení s 23Mpx snímačem Exmor™RS a objektivem se světelností f/2,0. Parádní selfie uděláte díky 8Mpx širokoúhlému objektivu a s hybridním automatickým ostřením zachytíte skvěle i ty nejneočekávanější momenty.

Sony Xperia XA1
Xperia XA1 je krásná ze všech stran

Stabilní výkon a rychlost zajistí energeticky úsporný osmijádrový procesor Mediatek helio P20. Za hranice sahá i bezrámečkový displej o velikosti 5" pokrývající celou šíři těla telefonu. Přesto vám skvěle padne do ruky díky svému promyšlenému zakřivení.

Sony Xperia XA1 – hlavní přednosti

  • pokročilý 23Mpx fotoaparát Exmor™RS
  • 5palcový HD displej bez bočních rámečků
  • 3 GB paměti RAM, 32 GB interní paměti
  • slušná výdrž baterie s kapacitou 2 300 mAh

Jak hrát a vyhrát?

Cesta k výhře není těžká. Stačí odpovědět na jednu snadnou otázku. Více informací o novém modelu smartphonu Sony Xperia XA1 najdete například na stránkách společnosti Sony. Správnou odpověď dost možná naleznete i v naší rozsáhlé recenzi, stačí jen chvíli hledat.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Soutěž probíhá od 4. 9. 2017 09:00 do 10. 9. 2017 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázka

Diskuze ke článku
Patrik Bossanyi
143g
Areon
Nebyla na IFA představená Xperia XA1 plus ?
Na zahraničních webech jsem o tom cosi viděl, ale tu o tom nebyla zmínka. Rozdílů by mělo být celkem dost: v úhlopříčce displeje, rozlišení, zlepšení kvality reproduktoru byť je stále jen jeden i přítomností čtečky otisků na boku což u modelu XA je premiéra.
Pablo
Xa1 plus má disponovat displejem o úhlopříčce 5,5 palců oproti 6 palcům u Xperia xa1 ultra. Takže by se měla vyplnit mezera mezi... a čtečka na boku tam je, což v dnešní době vítám s otevřenou náručí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze