Vyhrajte špičkový Asus ZenFone 3 v naší nové soutěži!

11
Vyhrajte špičkový Asus ZenFone 3 v naší nové soutěži!
  • Zpříjemněte si slunečné dny skvělou výhrou
  • Tentokrát hrajeme o špičkově vybavený Asus ZenFone 3
  • Soutěžit můžete celý týden, stačí odpovědět na tři jednoduché otázky a říci svůj názor na nový mobilenet.cz

Elegantní smartphone Asus ZenFone 3 láká atraktivním vzhledem i výbavou. K jeho ambasadorům patří modelka Simona Krainová, tenistka Bára Strýcová nebo přední český Freestyle motokrosař Libor Podmol. Dominantním materiálem přední i zadní strany ZenFonu 3 je sklo, které při okrajích vytváří jemným zakřivením hladký povrch bez hran a je odolné proti poškrábání. Konstrukci telefonu tenkého pouze 6,16 mm vyztužuje kovový rámeček.

Displej o velikosti 5,2 palců nabízí jemné Full HD rozlišení a je skvěle viditelný i na přímém slunci. Zcela bezproblémový chod operačního systému Android 7 Nougat garantuje procesor Qualcomm Snapdragon 625 v kombinaci se 4 GB operační paměti. Nechybí podpora všech evropských LTE pásem pro rychlé mobilní připojení ani moderní rozhraní USB-C.

Nadprůměrné parametry má 16Mpx fotoaparát se senzorem Sony IMX298 se světelností f/2.0, který využívá tři způsoby ostření – kromě kontinuálního i laserové a fázovou detekci. Díky tomu dovede pořídit ostré snímky a videa za jakýchkoli světelných podmínek. Tomu napomáhá i optická a digitální stabilizace obrazu. Potěší i nahrávání videa ve 4K rozlišení. Kvalitní selfie fotky pořídíte díky 8Mpx přední kameře.

ASUS ZenFone 3

Výhodou je i velká paměť o kapacitě 64 GB, kam můžete ukládat své fotky, hudbu nebo videa. Telefonu nechybí ani rychlá a spolehlivá čtečka otisků prstů umístěná příhodně na zadní straně. ZenFone 3 podporuje funkci Dual SIM, případně je možné využít místo jednoho slotu na SIM kartu pro umístění paměťové karty, kterou rozšíříte interní paměť.

Nepřehlédněte! Na fDrive.cz stále hrajeme o elektrickou koloběžku Mi Scooter 2!

Líbí se vám Asus ZenFone 3? Pokud je odpověď ano, jste tu správně, právě dnes totiž začíná další soutěž o tento skvělý smartphone.

Asus ZenFone 3 – hlavní přednosti

  • skleněné zpracování a velmi tenký profil (6,2 mm)
  • 5,2palcový Full HD displej
  • 16Mpx fotoaparát se senzorem Sony IMX298 a světelností f/2.0
  • 64GB interní paměť, slot pro paměťové karty microSD a podpora Dual SIM
  • procesor Qualcomm Snapdragon 625 v kombinaci se 4 GB operační paměti

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí odpovědět na tři jednoduché soutěžní otázky a sdělit nám svůj názor na nový mobilenet.cz. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Soutěž probíhá od 22. 5. 2017 09:00 hod. do 28. 5. 2017 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky

Diskuze ke článku
Petr
Zenfone 3 není špičkový.
Miroslav Pelej
Miroslav Pelej
Telefon vlastním 6 měsíců a jsem s ním nadmíru spokojen , šlape jak hodinky , foto taky není špatné , za ty peníze absolutní spokojenost
Hrobař
Nemáte v 3 soutěžní otázce chybu? Pokud vím tak ambasadorem ZenFone 3 je jediný člověk. Nebo se mýlím?
Tomas
Potrebujem nový mobil a tento sa mi páči dakujem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze