Vyhrajte prémiová sluchátka Philips Fidelio L3 v naší letní soutěži!

Vyhrajte prémiová sluchátka Philips Fidelio L3 v naší letní soutěži!
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • V naší letní soutěži můžete získat prémiová sluchátka Fidelio L3
  • Ta nabídnou luxusní zpracování i zvuk, potěší i špičkovou výdrží přes 30 hodin
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku

Most potažený jemnou skotskou kůží, kovové tělo, luxusní zvuk, podpora ANC a špičková výdrž, taková jsou ve stručnosti sluchátka Fidelo L3, která v loňském roce prošla redakčním testem na portálu mobilenet.cz. Tato prémiová sluchátka, která ocení všichni na zvuk nároční uživatelé můžete nově získat v naší letní soutěži!

Bezdrátová náhlavní sluchátka Philips Fidelio L3 pokračují v tradici výrobků Fidelio, které se vyznačují špičkovým zvukem. Sluchátka Fidelio L3 nabízejí jedinečnou kombinaci zvukového výkonu, pasivního a aktivního potlačení hluku a luxusního provedení. Vysoký zvukový výkon zaručují 40mm měniče s jedinečnou třívrstvou konstrukcí využívající vrstvy TPU. Sluchátka Philips Fidelio L3 mají hybridní systém ANC s čtyřmi mikrofony, který nabízí maximální úroveň potlačení hluku, aniž by se změnil timing a podání hudby. Hudba zůstává stejná, ať je ANC systém zapnutý, nebo vypnutý.

Mimořádně spolehlivé připojení zajišťuje rozhraní Bluetooth 5.0, přičemž výjimečnou kvalitu bezdrátového zvuku zaručuje kompatibilita s kodekem Qualcom aptX HD. Sluchátka L3 nabízejí také přehrávání Hi-Res Audio prostřednictvím dodávaného odpojitelného audio kabelu. U všech výrobků Philips Fidelio je klíčovým prvkem evropský design, což potvrdil i model Fidelio L3 ziskem ocenění Red Dot 2020.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 27. 7. 2022 20:00 hod. do 20. 9. 2022 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!