Vyhrajte Honor 6A v naší nové soutěži!

Vyhrajte Honor 6A v naší nové soutěži!
  • Nová soutěž je tu, nyní si můžete zasoutěžit o vyladěný Honor 6A
  • Získá si vás kvalitním zpracováním a stejně povedeným fotoaparátem
  • Pro výhru stačí zodpovědět jedinou soutěžní otázku a mít trochu štěstí

Honor 6A je bezesporu skvělou volbou z hlediska poměru ceny a výkonu. Chlubit se může verzí operačního systému Android 7 Nougat, která je pro zařízení této třídy výjimkou. Výkon zajišťuje 2GB operační paměť, kterou doplňuje 16GB paměť interní.

Elegantní kovová záda, kvalitní displej a nečekaně dobrý fotoaparát

Honor 6A má pevná kovová záda, která podtrhují jeho praktičnost, ale neopomíjí jednoduchý elegantní design. Díky sofistikovaným detailům a jemnému pískovanému povrchu se perfektně drží i ovládá jednou rukou. Tento rozpočtový model přichází celkem ve třech barevných provedeních. Zákazníci si mohou vybrat mezi zlatou, stříbrnou a šedou verzí. 5" displej s HD rozlišením 1 280 × 720 px zaujme čistotou a dokonalou ostrostí detailů. Zadní strana Honoru 6A je vybavená 13Mpx fotoaparátem, který díky autofokusu s technologií fázové detekce ostří během 0,5 sekundy. Hlavní fotoaparát doplňuje 5Mpx selfie kamera.

Honor 6A

Nadprůměrný výkon ve své kategorii

Jako výjimečný smartphone v kategorii nejlevnějších telefonů funguje na Androidu 7.0 Nougat s nadstavbou uživatelského rozhraní EMUI 5.1. Rozhraní umožňuje snadno přepínat mezi různými režimy zobrazení „domácí“ obrazovky, a poskytne tak široké možnosti, jak vzhled jednoduše přizpůsobit vlastním potřebám a požadavkům. Nechybí ani plná podpora LTE ve všech lokálních pásmech nebo systém Dual SIM.

Centrálou Honoru 6A je osmijádrový procesor Snapdragon 430, který podporuje 2 GB RAM. Baterie s kapacitou 3 020 mAh s novou technologií úspory energie zajistí výdrž až na 270 hodin v GSM režimu a až na 12 hodin telefonování. Interní paměť telefonu má 16 GB a lze ji rozšířit pomocí micro SD karty až na 128 GB.

Honor 6A - hlavní přednosti

  • elegantní design, kovové materiály
  • osmijádrový procesor Snapdragon, 2 GB RAM
  • 5palcový IPS HD displej
  • baterie se slušnou kapacitou 3 020 mAh

Jak hrát a vyhrát?

Cesta k výhře není těžká. Stačí odpovědět na jednu snadnou otázku. Více informací o novém modelu smartphonu Honor 6A najdete například na stránkách společnosti. Správnou odpověď dost možná naleznete i v naší rozsáhlé recenzi, stačí jen chvíli hledat.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Soutěž probíhá od 24. 9. 2017 09:00 do 30. 9. 2017 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázka