Vyhrajte cestu do USA s návštěvou Applu a CESu v Las Vegas

Vyhrajte cestu do USA s návštěvou Applu a CESu v Las Vegas

Jste správný Apple fanoušek a vždy jste se chtěli podívat do Applu v Kalifornii? Navštívit San Francisko a Cupertino, místa spjatá s historií Applu a osobností Steva Jobse? Ve spolupráci se serverem iPure.cz se vám můžme tento sen splnit! Předplaťte si na rok iPure v průběhu září a my vás automaticky zařadíme do soutěže Cesta snů do Applu!

Na začátek roku 2019 chystá server mobilenet.cz i server iPure.cz cestu na veletrh spotřební elektroniky CES v Las Vegas. Zástupci iPure.cz si cestu zpříjemní také zastávkou v kalifornském Cupertinu, na místa spjatá s historií Applu a osobností Steva Jobse. Jeden z vás může být u toho, výherce soutěže totiž získá plně hrazenou cestu.

Na co se výherce může těšit? Spolu s našimi zástupci navštíví Apple garáž, původní centrálu Applu na 1 Infinity Loop i nový Apple Park. Potká se zajímavými osobnosti ze Silicon Valley a zúčastní se největšího veletrhu spotřební elektroniky na světě.

Jak hrát a vyhrát?

Pokud si v období od 1. září 2018 do 30. září 2018 objednáte a zaplatíte předplatné iPure STANDARD či iPure FULL na rok, automaticky budete zařazení do slosování o cestu s do Applu a na veletrh CES 2019! Pokud již máte iPure předplacený, nevadí. Stačí si v uvedené době prodloužit své stávající předplatné o další rok!

Jak bude vypadat program?

Cesta začne 3. ledna 2019 odletem z pražského letiště do San Franciska. Čeká nás den v San Francisku, den v Cupertinu s návštěvou 1 Infinity Loop a Apple Parku, 4 dny na veleterhu CES 2019 a den v Los Angeles. Návrat do ČR bude 13. ledna 2019. Získáte následující:

  • letenku včetně všech poplatků PRG-SFO a LAX-PRG
  • ubytování na dvoulůžkovém pokoji
  • dopravu osobním autem s členy redakce iPure po celou dobu cesty
  • návštěva centrály Applu v Cupertinu
  • novinářský vstup na veletrh CES 2019 v Las Vegas
  • prohlídka San Franciska a Los Angeles

Cestovat budete se členy redakce, kromě jiného s Honzou Březinou, který je zkušeným průvodcem. Postaráme se o vás. Jediné náklady, které si budete muset uhradit sami, je stravování.

Kompletní pravidla soutěže a možnost zakoupení předplatného pro zařazení do slosování naleznete na webu iPure.cz!