Vyhlášení soutěže: kdo vyhrál špičkové Sony Xperia Z1?

32

Okamžik, na který čeká řada z vás, účastníků soutěže o špičkový telefon Sony Xperia Z1, právě nadešel. Podívejte se, komu nadělíme tento přístroj v hodnotě bezmála 18 tisíc Kč. Ukážeme vám také zajímavé výsledky vašeho hlasování, ve kterém jste volili jednu vlastnost, která je pro vás a Xperia Z1 nejzajímavější.

Na mobilenet.cz vám pravidelně přinášíme soutěže o zajímavé ceny, mezi které se často řadí i špičkové mobilní telefony. Tentokrát jsme si pro vás přichystali možnost vyhrát naprosto speciální cenu, zbrusu novou vlajkovou loď výrobce Sony, která se právě v těchto dnech začíná prodávat v České republice. Recenze Sony Xperia Z1 vyšla dnes na mobilenet.cz a v ní jsme telefon skoro ve všem chválili.

Sony Xperia Z1 poputuje k jednomu z našich čtenářů. Velice gratulujeme!

Co vás na telefonu zajímá nejvíce?

Soutěž byla velmi jednoduchá, kromě jedné tipovací otázky bylo vaším úkolem jen zvolit, která z vlastností nového Sony Xperia Z1 vám přijde nejzajímavější. A výsledky? Nejvíce z vás, přesně 27 %, hodnotí jako nejzajímavější vlastnost zvýšenou odolnost proti vodě a prachu, což je něco co zároveň telefon odlišuje od veškeré konkurence a je vidět, že Sony zde po právu boduje. Na druhé místo jste s 22 % zařadili 20,7 Mpx fotoaparát, na děleném třetím místě pak s 13 % zabodovalo elegantní kovové tělo, stejně tak jako akumulátor s nadprůměrnou kapacitou 3000 mAh.

Dost už ale řečí, nyní je na řadě to, proč jste na tento článek klikli.

Sony Xperia Z1 vyhrává!

  • Jiří Solfronk

Výherci gratulujeme a všem ostatním přejeme více štěstí příště. Vylosovaný výherce bude ohledně zaslání výher kontaktován na zadanou e-mailovou adresu a následně mu bude odeslána výhra na poskytnutou adresu.

Už brzy se můžete těšit na další soutěž o hodnotné ceny!

Diskuze ke článku
???
A zase nic ... :D ... Jinak gratulace vítězi ... a ještě jen otázka kolik se zúčastnilo celkem lidí ?? :)
mm
A zase nic :(
...
Sice gratulace...ale stejně :((( příště dejte podobnou cenu ;)
jeskli11
To by v tom byl čert, abych nevyhrál aspoň LG G2! :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze