Vodafone spouští sponzorované zpravodajství EURO 2008

Vodafone spouští další kanál reklamy v mobilu - sponzorované SMS info zpravodajství na kvalifikační zápasy ČR na EURO 2008. V průběhu zápasů bude zákazník dostávat informační SMS zprávy s klíčovými momenty utkání. Na oplátku obdrží i reklamní SMS.

Tisková zpráva - Praha, 18.10.2007

V průběhu kvalifikačních zápasů ČR na EURO 2008 bude zákazník, který se registruje pro službu, dostávat informační SMS zprávy s klíčovými momenty zápasu a sumarizační MMS zprávu s výsledkem zápasu zcela zdarma. Zákazník bude na oplátku získávat reklamní SMS zprávy od společnosti BWIN.

Vodafone spouští sponzorované zpravodajství EURO 2008

Každý zákazník se může registrovat prostřednictvím zaslání klíčového slova +BWIN na číslo 7755. Pro zrušení služby napíše zákazník SMS zprávu ve tvaru -BWIN také na číslo 7755.

Provozovatelem služby je společnost ATS Praha.

První nabídku Vodafonu v rámci reklamy v mobilu, službu Student SMS GRÁTIS, představil operátor v září tohoto roku. Student SMS Grátis umožňuje studentům ve věku 15-26 let zasílat SMS zprávy zdarma výměnou za reklamu, která se jim zobrazí na displeji mobilního telefonu během zasílání zprávy. Více informací o službě naleznete zde.

Reklama v mobilu přináší výrazný benefit jak zákazníkům, tak inzerentům. Zákazníci mají možnost díky reklamě zobrazované v jejich mobilu využívat vybrané služby zdarma a inzerenti mají možnost přesného zacílení a efektivního zásahu cílové skupiny.

Více informací na www.vodafone.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze