Vodafone rozdává data zdarma. Stačí znát heslo

3

Vodafone nabízí mobilní data zdarma, stačí zajít do prodejny a vyslovit heslo „planeta“. Akci mohou využít paušální zákazníci, kteří si připlácí za data v rámci služby „Zvětšení datového balíčku“. Pokud tuto službu aktivní nemáte, dostanete data navíc jednorázově. Akce je platná v souvislosti s Týdnem udržitelného rozvoje.

Výši dat zdarma získají zákazníci v závislosti na velikosti svého datového balíčku, který mají nastavený. Při základním objemu dat do 499 MB získají zdarma navíc 250 MB. Při základním objemu dat nad 499 MB získají zdarma 1 GB. Data získají firemní i nefiremní zákazníci, kteří využívají tarifní služby s měsíčním datovým tarifem a nefiremní zákazníci s předplacenou kartou. Předplacenkáři dostanou 500 MB a SMS v síti neomezeně, a to na 30 dnů.

Nepřehlédněte:

Vodafone logo

Akce spočívá v tom, že vám Vodafone za vyslovení hesla planeta odpustí 99 Kč, které byste jinak zaplatili v rámci služby „zvětšení datového balíčku“. Akce je platná od 18. 9. do 24. 9. včetně. Po akci si nezapomeňte zkontrolovat deaktivování služby zvětšení datového balíčku, samozřejmě pokud ji cíleně nevyužíváte.

Zdroje: vodafone.cz, vodafone.cz

Diskuze ke článku
ANO
"Po akci si nezapomeňte zkontrolovat deaktivování služby zvětšení datového balíčku, samozřejmě pokud ji cíleně nevyužíváte." ..... lol na to jsem cekal cely clanek:o) Ze sice mate neco na mesic zdarma, ale za zadnou cenu to nesmite zapomenout vypovedet do konce mesice, jinak pak budete dalsi alespon 3 mesice platit nez se sluzba vypovi:o) No a o tom to je, ze ano?:o)
M
Jenze k deaktivaci toho balicku staci jen parkrat kliknout na telefonu vy masla, bezte radeji k tymobajlu ktery ti to da za to, ze slavi 20 let omajngot...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze