Vlajková loď HTC pro rok 2016: model Parfume s Androidem 6.1

17

Objevily se další informace o chystané vlajkové lodi od HTC pro následující rok. Ta bude samozřejmě opět sahat po samotném vrcholu a výrobce si zřejmě také udrží svou laťku co se aktuálnosti softwaru týče.

HTC

Možná si vzpomenete na informace o HTC O2, které se objevily v srpnu tohoto roku a měly ilustrovat možnou výbavu budoucí vlajkové lodi. Namátkou vzpomeňme na 6palcový displej, procesor Snapdragon 820 nebo až 128GB úložiště. Dle aktuálních informací byl však model O2 zcela zrušen a pravým novým vlajkovým modelem by mělo být HTC s kódovým označením Parfume.

O něm však doposud známe jen opravdu velmi málo informací, které se navíc týkají pouze prostředí. Nasazen by totiž měl být nový Android 6.1 Marshmallow, čímž by HTC mělo dodržet aktuálnost svého modelu. Proměnou projde také nadstavba Sense, která se dostane do verze 8.0. Zbylé informace prozatím známé nejsou. Představení však můžeme tipovat na leden či únor příštího roku.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
#Lukáš
HTC bude příští rok ještě vyrábět telefony? Tomu se mi ani nechce věřit.
pet
taky se mi nechce verit ze by jeste neco vyrobili po tech pruserech :-)

pokud bude mit ale 5,5 palce, vysku telefonu pod 150 mm a vahu pod 150 gramu, tlacitka mimo displej a nebudou chybet zasadni veci jako infraport, bezdratove nabijeni i ip68 tak sance na top telefon je
Míša
Ideálně když bude mít data jen CSD přes GSM.Boom sound rozhodně vynechat. Navíc cenu 20tisíc je nad míru nutný překročit. To je současný HTC. Lepší kdyby možná rovnou začali vyrábět Shaomi(nebo jinou čínu) a přihlásili se k identitě.
Marduch
Kódové označení Parfém? Jako že už teď to zas zavání průserem?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze