Visa spouští aplikaci Travel Tools, pomůže Čechům s výběry v zahraničí

Jistě to zažila většina z nás. Jsme v zahraničí a nemůžeme se zorientovat, kde je nejbližší bankomat pro výběr hotovosti. Právě na tyto potřeby myslela společnost Visa, která vypustila aplikaci Travel Tools pro Android a iOS. Bezplatná aplikace nabídne navigaci k nejbližšímu bankomatu, navíc zjistí i aktuální kurz vůči cizí měně.

Ať již je člověk kdekoli, k bankomatu se dostane lehce a pohodlně, protože tato aplikace mu ukáže cestu autem nebo pěšky. Zároveň se dozví, které bance bankomat patří, jaké služby nabízí a zde funguje nepřežitě či nikoli. „Aplikace rovněž ukazuje aktuální kurz vůči vaší domácí měně. Zároveň nabízí možnost zahrnout i poplatky, které by mohly být účtované vaší bankou,“ vysvětluje Marcel Gajdoš, regionální manažer Visa Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Visa Travel Tools

Visa Travel Tools pomůže i s odcizenou kartou

Kromě konverzního kurzu a lokalizace bankomatů pomůže Visa Travel Tools aplikace i ve chvíli ztráty karty v zahraničí, kdy turista nezná telefonní číslo své vydavatelské banky. Prostřednictvím této aplikace lze bezplatně volat mezinárodní zákaznickou linku Visa, kde je možné ztracenou kartu urychleně zablokovat.

Vedle toho aplikace nabízí turistické tipy na právě probíhající léto v rámci kampaně Visa City Offers, která nabízí slevy ve stovkách obchodů, restaurací, tematických parků, kulturních událostí v pětici evropských velkoměst – v Paříži, Miláně, Berlíně, Barceloně a Londýně. Více informací je možné nalézt na stránkách společnosti.

Kde aplikaci stáhnout?

Aplikace je dostupná od poloviny července v Apple App store a v Google Play. „Zatím funguje anglická verze, ke konci léta budou k dispozici další jazykové mutace, jako je němčina, španělština, švédština, francouzština a italština,“ dodává Marcel Gajdoš.

Stáhnout Visa Travel Tools

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze